Koronavirüs Salgını Nedeniyle Teslim Tarihi Uzatılan Yarışmalar

Koronavirüs (COVID-19) salgını ve bu kapsamda alınan tedbirler kapsamında birçok yarışmanın teslim tarihi de uzatıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle teslim tarihi uzatılan yarışmalar ve güncel tarihleri:

İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması‘nın teslim tarihi, Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerileri ve yarışmacılardan yazılı olarak ulaşan talepler doğrultusunda 20 gün ertelendi ve yeni teslim tarihi 20 Nisan 2020 oldu.

İstanbul Senin – Kent Mobilyaları Oyun-Rekreasyon Ürünleri Tasarımı Yarışması‘nın yeni teslim tarihi 28 Nisan 2020 oldu.

İstanbul Senin – Haliç Kıyıları Tasarım Yarışması‘nın yeni teslim tarihi 11 Mayıs 2020 oldu.

Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması‘nın yeni teslim tarihi 22 Mayıs 2020 oldu.

Taksim Kentsel Tasarım Yarışması’nın ilk kademe son teslim tarihi 5 Haziran 2020 oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi iş birliği ile öğrenci ve profesyonel olmak üzere 2 kategoride düzenlenen MARS 2050: Yaşam Alanı Fikir Yarışması‘nın proje teslim tarihi, koronavirüs salgını nedeniyle 1 Temmuz tarihine kadar uzatıldı.

Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Mimari Proje Yarışması’nın da kolokyum ve ödül töreni ile ilgili koronavirüs salgını nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

İzmir Ticaret Odası Binası Yenileme Fikir Projesi Yarışması‘nın da 15 Mart’ta yapılması planlanan yarışma sergisi ve kolokyumu salgın nedeniyle iptal edildi. Tüm projeler İzmir Ticaret Odası web portalı www.izto.org.tr üzerinde 15 Mart tarihinden itibaren yayınlanacak.

Etiketler

2 yorum

  • yigit says:

    Mimarlık yıllığı için hala bir açıklama yok? Sonuçların açıklanması gereken sürenin üzerinden 2 hafta geçti.

    • Emine Merdim Yılmaz says:

      Merhaba,
      Keşke Mimarlık Yıllığı altına yazsaydınız 🙁 Yüz yüze yapmayı planladığımız toplantıyı yaşanan olağanüstü durum nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. Bununla ilgili sosyal medyada duyuru yayınlamıştık, kaçırdınız sanırım. En kısa süre zarfında online bir toplantı seçim sürecini tamamlamayı düşünüyoruz.

      Teşekkürler,

Bir yanıt yazın