SAMM CeBIT Bilişim Fuarı’na Katıldı

SAMM Teknoloji en yeni ürünleri ve hizmetleri sergilemeye uygun teknolojik bir platform yaratan CeBIT Bilişim Fuarı'ndaydı.

SAMM Teknoloji akıllı tahta ihtiyacını ortadan kaldıran “Wall-Marker” akıllı projeksiyon sistemlerini ve GPON projelerinde kullanılan ürünlerini sergileyerek katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

SAMM Teknolojinin CeBIT Bilişim Fuarı’nda GPON projelerinde kullanılan; 3500 evi fiberle bağlama kapasitesine sahip olan Fiber Optik Saha Kabinetleri, apartmana gelen bir fiberle 32 daireye kadar fiber optik bağlantı sağlayabilen Fiber Optik Bölücüler, optik ek kutusu, fiber optik dağıtım kutusu olarak bilinen pasif ürünlerden oluşan Fiber Optik Terminasyon Ek ürünleri ve Fiber Optik Füzyon ve Test Ürünleri de fuarın ilgi çeken diğer ürünleriydi.

Kablo, fiber optik ek kutusu, optik bölücüler gibi elektrikle çalışmayan pasif ekipmanların kullanıldığı GPON her daireye fiber iletilirken en yüksek teknolojiyi de en düşük maliyetle kullanıcılara sunuyor. Evlerdeki internet bağlantısı 30 GBit gibi çok yüksek bir hıza erişiyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın