İYTE Mimarlık Bölümü’nde 2011-2012 Bahar Dönemi Tasarım Stüdyosu Finalleri Jürilerle Tamamlandı

2011-2012 öğretim yılı bahar döneminin tamamlanmasıyla birlikte, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Mimarlık Bölümü'nde Tasarım Stüdyosu finalleri geniş katılımlı jürilerle gerçekleştirildi.

1. sınıf jürisi

Proje yürütücüleri olarak Doç.Dr. Şeniz Çıkış, Yrd.Doç.Dr. Ela Çil, Öğr.Gör.Dr. Sema Doğan ve Öğr.Gör.Dr. Tonguç Akış ile Araştırma Görevlileri Dr. Feral Geçer, Dr. Işın Can, Sibel Macit, Evren Ülkeryıldız, Pınar Kılıç, Yelda Mert, Ayşe Nur Şenel, Ece Ceren Önder, Pınar Yüksel ve İpek Ek’in yer aldığı AR 102 Mimari Tasarıma Giriş Stüdyosu final jürisi, 28-29 Mayıs günlerinde gerçekleştirildi. Öğrenciler, arazisi seçmeli olarak Urla Gülbahçe’de yer alan “Neo-Bistro” konulu tasarımlarını, Doç.Dr. Hayat Zengin (DEÜ), Yrd.Doç.Dr. Gökçeçiçek Savaşır (DEÜ), Yrd.Doç.Dr. Kıvanç Kılınç (İEÜ) ve Dr. Özlem Erten’in (İEÜ) de davetli olduğu jürilerde sunma fırsatı buldular.

2. sınıf jürisi

2. sınıf öğrencileri ise, arazisi Manisa-Kula’da yer alan “Halı Tasarım ve Üretim Merkezi” konulu projelerini jüri karşısında savundular. Proje yürütücüleri olarak Doç.Dr. Erdem Erten, Yrd.Doç.Dr. Fehmi Doğan, Öğr.Gör. Kamal Eldin Mohamed, Öğr.Gör. Mimar Erbil Coşkuner ve Öğr.Gör. Mimar Hüseyin Egeli ile Araştırma Görevlileri Berna Yaylalı Yıldız, Ebru Bingöl, Pınar Kutluay ve Onurcan Çakır’ın yer aldığı AR 202 Mimari Tasarım stüdyosu final jürisi, 29-30 Mayıs günlerinde gerçekleştirildi. Yrd.Doç.Dr. Tuğyan Aytaç Dural (İEÜ), Dr. Özlem Erten (İEÜ), Y. Mimar Can Kaya, Mimar Şükrü Kocabaş, Mimar Serhat Akbay, Mimar Evren Başbuğ, Mimar Tuba Çakıroğlu ve çok sayıda fakülte öğretim elemanı final jürisinde yer alan misafir üyeler arasındaydı.

3. sınıf jürisi

Proje yürütücüleri olarak Doç.Dr. Emre İlal, Yrd.Doç.Dr. Zeynep Aktüre, Yrd.Doç.Dr. Ebru Yılmaz, Öğr.Gör. Virginia Couch ile Araştırma Görevlileri İlknur Erlalelitepe ve Pelin Fırat’ın yer aldığı AR 302 Mimari Tasarım dersi final jürisi, 30-31 Mayıs günlerinde gerçekleştirildi. Prof.Dr. Orcan Gündüz (DEÜ), Yrd.Doç.Dr. Seçkin Kutucu (YÜ), Öğr.Gör. Tolga Özbakan (İEÜ), Ar.Gör. Deniz Dokgöz (DEÜ), Ar.Gör. Ferhat Hacıalibeyoğlu’nun (DEÜ) da davetli olarak katıldığı jürilerde öğrenciler, arazisi İzmir’de yer alan “Gösteri Sanatları Merkezi” konulu projelerini sundular.

4. sınıf jürisi

Proje konusu “İzmir’de Tekstil Sanatları Merkezi” olarak belirlenen AR 402 Mimari Tasarım Stüdyosu final jürisi ise, 31 Mayıs-1 Haziran günlerinde gerçekleştirildi. Proje yürütücüleri olarak Yrd.Doç Dr. Şebnem Yücel, Yrd.Doç.Dr. Ufuk Ersoy ve Öğr.Gör.Dr. Ülkü İnceköse ile Araştırma Görevlisi Aysu Püskülcü Aydın ve Beyza Yanar’ın yer aldığı stüdyonun bitirme jürisine, Doç.Dr. Deniz Güner (DEÜ), Yrd.Doç.Dr. Gökçeçiçek Savaşır (DEÜ), Öğr.Gör. Emre Demirel (HÜ), Öğr.Gör. Burkay Pasin (DEÜ) ve Y. Mimar Emre Ulaş ile fakülte öğretim elemanları da misafir üye olarak katıldılar.

Etiketler

Bir yanıt yazın