Bomonti Extensa Apartmanı Projesi’nde de AKG Gazbeton Kullanılıyor

Türk İnşaat Sektörü'nde prestijli birçok projede özellikle tercih edilen AKG Gazbeton ürünleri, İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden Şişli Bomonti'de Extensa Group tarafından hayata geçirilen "Extensa Apartmanı Projesi"nde de kullanılıyor.

Hem maliyet hem de zamandan tasarruf sağlayarak binaların kısa sürede tamamlanmasına olanak tanıyan AKG Gazbeton ürünleri, inşaat firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak Şişli Bomonti’de Extensa Group tarafından hayata geçirilen Extensa Apartmanı Projesi’nde de AKG Gazbeton ürünleri özellikle tercih edildi.

Belçika merkezli Extensa Group’un Türkiye’deki ilk projesi “Extensa Apartmanı Projesi” İstanbul’un en önemli semtlerinden Şişli Bomonti’de hayata geçiriliyor. Tek blok şeklinde inşa edilen Extensa Apartmanı Projesi 92 daire ve 9 mağazadan oluşuyor. Bu özel projede yangın güvenliği ve ısı yalıtımını birlikte arayanların tercihi olan AKG Gazbeton ürün yelpazesinden, hafif asmolen ürün grubu kullanılıyor. Pratik, ergonomik ve yanmazlık özelliği taşıyan AKG Gazbeton hafif asmolen ürünleri, mineral bazlı gözenekli yapısıyla da dış mekân ve katlar arasındaki ısı ve ses yalıtımını arttırarak konforlu bir yaşam alanı sağlıyor. AKG Gazbeton’un son dönemde gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları ile ağırlığı önemli düzeyde hafifletilen yeni hafif asmolen, pürüzlü yapısı ile sıva tutunma problemlerini ortadan kaldırıyor.

AKG Gazbeton ürünleri daha önce Bomonti’de hayata geçirilen Tekfen Kağıthane Ofis Park ve Rixos Bomonty projelerinde kullanılmıştı.

Etiketler

Bir yanıt yazın