2016’da En Çok İncelenen Yapı Malzemeleri

Geride bıraktığımız 2016 yılı boyunca Arkitera.com'da en çok ilgi gören 5 yapı malzemesini derledik.

Nevka 3D Duvar Panelleri

Her türlü hava koşuluna dayanıklı Nevka Kompozit 3d panelleri, dış ve iç cephede, ıslak hacimlerde tercih edilen tüm alanlarda yıllarca kullanılabiliyor. Yüksek ses yalıtımına sahip yüzeyi ses dalgasını yansıtmadığı için, akustik kontrol isteyen mekanlarda da (konferans, toplantı, spor salonları, avm, okul, hastane,vs) uygulanabiliyor.

Isı yalıtımını arttırmak için mevcut ısı yalıtımına ek olarak; panelin iç tarafında bulunan haznesine yanmaz poliüretan köpük koyularak ısı yalıtımı artırılabiliyor. Tavan kaplaması olarak kullanıldığında ise, aydınlatma ile entegre edilerek, tasarımda yalınlığı ve estetiği ön plana çıkarıyor.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ashford Formula Sıvı Beton Yoğunlaştırıcı

Ashford Formula, her türlü beton ve çimento bazlı yapı malzemelerine yüzeyden 3 ile 8 mm kimyasal reaksiyon ile penetre ediyor ve beton yüzeyinde sadece granit ve elmas gibi madenlerde bulunan tetragonal kristaller oluşturuyor. Bu sayede Ashford Formula betonun bileşiklerini bir katı kütle halinde bütünleştirerek sertleştiriyor. Uygulama sonucunda, yoğunluğun artması ve betonun ömrü boyunca sertleşmesi, güçlenmesi, neme ve tozumaya karşı koyması sağlanmış oluyor.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Isolgomma – Ses Yalıtımı ve Titreşim Önleme Çözümleri

Konut, otel, ofis, AVM, hastane, okul, tiyatro, sinema, stüdyo, GYM, SPA, otopark, mekanik oda gibi tüm yapı birimlerinde oluşan darbe ve hava doğuşumlu gürültülerin yalıtımında Isolgomma ürünleri her detay için nitelikli çözümler sunuyor.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

20 mm Porselen Karolarla Ekstra Dayanıklı ve Doğal Zemin Çözümleri

VitrA Karo, dokuları doğal malzemelerden alınmış, 20 mm kalınlığında yüksek performanslı porselen yapısıyla tüm dış mekan kullanım ve uygulama ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş bir ürün serisi sunuyor.

Uzun ömürlü, estetik ve doğayla bütünleşmiş bir dış mekan uygulaması istenen tüm bahçeler, parklar, teraslar, havuz kenarları, kumsallar ve otomobil garajları, mağazalar, fabrika zeminleri için üretilen VitrA PRO 20 MM koleksiyonu, en zorlu hava koşullarına dayanıklı, kolay uygulanabilen, gerektiğinde sökülüp yeniden takılabilen, yükseltilmiş zemin döşemeleri için uygun, fonksiyonel ve yenilikçi bir çözüm.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

D-LITE LIFT Menteşesiz Kalkar Kapak Sistemi

SAMET, D-Lite Lift ile mutfak ve banyolarda kusursuz fonksiyon ve sofistike tasarımı bir araya getiriyor. Sessizlikten ilham alarak tasarlanan ve kalkar kapak sistemleri kategorisine yepyeni bir soluk getiren ürünü menteşesiz kalkar kapak sistemi “D-Lite Lift”, mutfak ve banyolarda fark yaratıyor. D-Lite Lift, yeni nesil mobilya tasarımlarıyla bütünleşen antrasit, mocha, gri ve beyaz olmak üzere 4 standart renk opsiyonu ile sıra dışı ve özgün bir estetik anlayış ortaya koyuyor.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın