“Satış Ofisi ve Peyzaj Düzenlemesi” İle Tema İstanbul’a Ödül

Yazgan Tasarım Mimarlık imzasını taşıyan Tema İstanbul Satış Ofisi ve Peyzaj Düzenlemesi, "International Property Awards"ta "Ticari Yapılar İçin Peyzaj Tasarımı" kategorisinde "Highly Commended" ödülünü aldı.

Türkiye’nin en büyük ve master planlı ilk özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da gerek farklı ve estetik yapısı, gerekse işlevselliği ile öne çıkan Yazgan Tasarım Mimarlık imzalı Tema İstanbul Satış Ofisi / Showroom ve Peyzaj Düzenlemesi, kısa sürede Türkiye’nin sembol yapıları arasına girdi. Getirdiği yenilikler ve eşsiz özellikleri ile mega karma projenin Türkiye gayrimenkul sektörüne referans olarak sunduğu Tema İstanbul Satış Ofisi / Showroom ve Peyzaj Düzenlemesi’nin başarısı, şimdi de uluslararası bir ödül ile tescillendi.

Yazgan Tasarım Mimarlık, Tema İstanbul ile Kazandı

Yazgan Tasarım Mimarlık, “Tema İstanbul Showroom Peyzaj Düzenlemesi” projesi ile Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan “International Property Awards”da ödüle layık görüldü. Tema İstanbul Satış Ofisi Peyzaj Düzenlemesi, “International Property Awards – Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri”nin, “Ticari Yapılar İçin Peyzaj Tasarımı” kategorisinde, finaldeki rakiplerini geride bırakarak, 5 yıldız ile “Highly Commended” ödülünü aldı. Tema İstanbul Satış Ofisi Peyzaj Düzenlemesi ile kazanılan prestijli ödülü, 14 Ekim’de Londra’da düzenlenen törenle gerçekleşen törende Yazgan Tasarım Mimarlık kurucu ortakları Kerem Yazgan ve Begüm Yazgan birlikte aldılar.

Başarı, Uluslararası Ödülle Tescillendi

Tema İstanbul’un gerek devasa yapısı ve gerekse güçlü karma fonksiyonları ile Türkiye’nin dünya çapındaki projesi olduğunu dikkat çeken Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, “Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük özel sektör gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul’un arkasında, her biri alanlarında önemli ve güçlü şirketlerden oluşan MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortak Girişim Grubu bulunuyor. Güçlü ve yenilikçi yapısı ile Ortak Girişim Grubu, mega karma proje Tema İstanbul’un her detayını mükemmellik hedefi ile planladı. Bu doğrultuda eşsiz özellikleri ile Tema İstanbul, birçok açıdan sektörüne referans olan bir proje. Yine bu yaklaşımla Yazgan Tasarım, Mimarlık tarafından tasarlanan Tema İstanbul Satış Ofisi de, farklı, dikkat çekici yapısı, yüksek estetik değeri ve efektif kullanımı ile hem genel kamuoyu, hem de sektör tarafından beğenilen, dikkat çeken, fark yaratan bir yapı oldu. Kısa sürede kentin sembol yapıları arasına giren Tema İstanbul Satış Ofisi / Showroom ve Peyzaj Düzenlemesi’nin International Property Awards gibi uluslararası arenadaki en prestijli değerlendirmelerinden birinde ödül alması, aslında bizler için çok şaşırtıcı olmamakla birlikte, gurur ve onur duyduğumuz bir gelişme oldu” diyerek, bu vesile ile; başta Yazgan Tasarım, Mimarlık olmak üzere Tema İstanbul Satış Ofisi ve Peyzaj Düzenlemesi’ne emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Sembol Yapıya Uluslararası Ödül

Çağdaş, yenilikçi, estetik, farklı, efektif ve değer katan bir yaklaşımla Tema İstanbul Satış Ofisi / Showroom ve Peyzaj Düzenlemesi’ni tasarlayan Yazgan Tasarım, Mimarlık kurucu ortakları Dr. Mimar Kerem Yazgan ve Dr. Y. Mimar Begüm Yazgan, “Tema İstanbul Satış Ofisi ve Peyzaj Düzenlemesi ile aslında ilk ödüllerimizi, Tema İstanbul’u hayata geçiren Ortak Girişim Grubu ve üst yönetiminden, sektörden, halktan aldık. Tema İstanbul Satış Ofisi ve Peyzaj Düzenlemesi, her açıdan gördüğü yoğun hatta aşırı diyebileceğimiz bu ilgi ve beraberinde kısa sürede sembol yapılar arasına girmesi, bizler için memnuniyet veren ilk ödüller oldu. Gayrimenkul projelerinde satış ofisleri, proje tamamlandığında çoğu zaman işlevselliğini yitiren yapılardır. Ancak imzamızı taşıyan Tema İstanbul Satış Ofisi / Showroom’un, proje tamamlandıktan sonra sosyal ve aktif bir yapı olarak işlevine devam edecek olması da, Yazgan Tasarım, Mimarlık olarak gurur duyduğumuz bir başka gelişmedir. Gayrimenkul alanında uluslararası arenadaki en önemli değerlendirmelerden biri olan International Property Awards’da Tema İstanbul Showroom ve Pezyaj Düzenlemesi’nin 5 yıldız ile “Highly Commended” seçilmesi de, bizler için ayrı bir değer taşıyor” diyerek, alınan bu prestijli ödülün onurunu, başta Yazgan Tasarım Mimarlık ekibi olmak üzere Tema İstanbul ve tüm sektör ile paylaştıklarını belirttiler.

Etiketler

Bir yanıt yazın