X11 Oyuncak Koleksiyonu Mağazası

X11 ve TOMO Tasarım kullanıcısını geleceğe göndermeyi hedefliyor.

Yeni, temsili bir oyuncak perakende markası olarak X11, Gen Z’nin manevi ihtiyaçlarını karşılamak için doğmuş. Günümüzde, ortaya çıkan ticari operasyonlar ve tüketici grupları yeni ticari alanlar yaratıyor. X11 anlatısal, geniş alışveriş deneyimi yeni nesil tüketiciyi yakalamak için anahtar bir role sahip. X11 mağazalara fark yaratıcı imajlar vererek bir strateji kurguluyor ve bu stratejiyi tüketicilere geniş alışveriş ve rekreasyon alanları sunarak tasarıma entegre ediyor.

X11’in Şanghay ve Wuhan’daki ana mağazaları büyük ölçüde dikkatleri üzerine toplamış ve sosyal medyada geniş bir kitleye ulaşmış. X11’in farklı bir yeni mağazası Mixc World in Xi’an’da açıldı. TOMO DESIGN tarafından yaratılan bu mekan oyuncak koleksiyonu keşfi için muazzam bir yolculuk vadediyor.

Yeni, modaya uygun estetiği, paylaşma arzusunu harekete geçiriyor, tüketicilerin marka ile etkileşimli deneyimini tazeliyor ve perakende alanını duygu, atmosfer ve zengin katmanlarla dolu bir anlatısal deneyim alanına dönüştürüyor.

Mekan merak etmenin, eğlenmenin, bilinmeyeni keşfedişin, sınırları aşan bir inovasyonun ve tanımlanamayan bir trendin entegrasyonu. Tasarımın önemli bir parçası olan retrofütürist zeplin  insanları bambaşka bir evrene uçuruyor. Bu başka boyutta olan yolculuk mekandaki manyetik noktalarla bağlantılı.

Mekana ilk girildiğinde zeminde birkaç adım ilerleyince bakış açısına havada asılı iri bir zeplin giriyor. İçi mekansal olarak da donatılmış bu nesnenin retro görüntüsü ve fütüristik dokusu yepyeni bir sahne sunuyor. Eliptik kanadı ise ziyaretçiyi içeriyi keşfetmek üzere mekana davet ediyor. Bu mekansal deneyim kullanıcıya retrofütürist, romantik ve oldukça özgün bir tarz sunuyor. Mekan retro görünecek şekilde ele alınmış ancak modern ve çağdaş bir temsile dönüşmüş.

Çelik merdivenin metal basamak ve rıht levhalarına yerleştirilmiş kırmızı aydınlatmalar göz kamaştırıyor bu sayede hava gemisinin giriş kısmı ziyaretçi için daha tanımlı bir hale bürünüyor. Bu kırmızı ışıkların merdivende uygulanan detayı da teknoloji algısına bir gönderme olarak ele alınmış.

Merdivendeki kırmızı yanıp sönen kırmızı aydınlatma elemanları, retro tarzdaki ölçüm aleti, mekanik butonu, dönen ve hatalı ekranı, retrofütürist marka reklamları dönüp duran bilgisayar ekranı gibi çeşitli detaylı unsur X11’in marke genlerine çok detaylı işlenmiş. Bu detaylar insanları 1970’lerdeki bilim kurgu filmlerine geri götürüyor.

X11 hava gemisi tanımlanamayan bir merak etme, kaybolma ve keşfetme alanı kadar keyifli ve güzel.

X11 Oyuncak Mağazası

 

Etiketler

Bir yanıt yazın