Roca Galeri Konsepti Dünyaya Yayılıyor

Roca’nın profesyonellerle sürekli diyaloğu teşvik eden kültürel girişimi Roca Galerileri, Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın her yerinden iç mimarlar, mimar ve tasarımcıların fiziksel ya da çevrimiçi buluşma platformu olarak disiplinlerarası bir network görevi görüyor.

2009 yılında Roca tarafından profesyonellerle sürekli diyaloğu teşvik etmek için bir buluşma noktası olarak yaratılan Roca Galeri’ler, dünya çapında yayılmaya devam ediyor. Londra, Şanghay, Pekin, Barselona, ​​Madrid, Lizbon ve çok yakında São Paulo gibi şehirlerdeki tasarım harikası binalarda hizmet veren, profesyonellere olduğu kadar halka da açık olan galerilerde, Roca’nın en son yenilikleri sergileniyor. Roca’nın köklü geçmişini ve değerlerini yansıtan Roca Galeriler, mimari ve tasarım odaklı sergilere, tartışmalara, sunumlara ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Çevrimiçi platformu küresel referans noktası Roca Galeri’lerin çevrimiçi platformu www.rocagallery.com ise konseptin özünü genişletmek ve bu platformu küresel bir referans noktasına dönüştürmek amacıyla tasarlandı. Roca Gallery web sitesi, günümüzün en yaratıcı beyinleri tarafından hazırlanan içeriklerin yanı sıra mimari ve tasarımla ilgili en güncel küresel konulara da yer veriyor. Çevrimiçi platform aynı zamanda uzman bir editör kurulu tarafından özenle seçilen pek çok başlıkta mimari, tasarım, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik alanlarındaki en iyi uygulamalar hakkında bilgi edinmek, fikir ve bilgi paylaşımında bulunmak için de bir alan yaratıyor.

Online platforma katkıda bulunan içerik yaratıcıları ise dünya çapında yazar, fotoğrafçı, mimar, tasarımcı ve sanatçılardan oluşan, deneyimleri ve tasarım ve mimarlık alanındaki uzmanlıkları nedeniyle seçilen yazarlardan oluşuyor. Türk mimarların da dünyayla buluşabileceği ve tecrübelerini aktarabileceği bir platform görevi gören Roca Galeri instagram hesabında yayınlanan Roca Connects konuşma serisine Türkiye’nin önemli mimar ve iç mimarlarından Emre Arolat, Melike Altınışık, Murat Tabanlıoğlu ve Mahmut Anlar’ın da konuk olarak katıldı. Türkiye’deki katılımcılar ile büyük bir ekosistemin parçası olmalarından mutluluk duyduklarını söyleyen Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva, “100 yılı aşan geçmişi ve banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca’nın global bir platformda sunduğu mimarlık ve tasarım ekosistemine dahil olarak katkıda bulunmaları bizler için çok değerli”

Roca Türkiye köklerinden gelen şirket kültürü ile, mimarlık ve tasarım dünyasını destekleyerek, iletişimi geliştirmeye odaklı yeni buluşma platformları yaratmaya devam edecek” dedi.

London Roca Gallery

Roca Inspira Serisi Banyoları Tasarımla Buluşturuyor

Etiketler

Bir yanıt yazın