Mimarlar, Geleneksel Mimarlar Balosu’nda Bir Araya Geldi

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, 'Geleneksel Mimarlar Balosu'nda bir araya geldi. Üyelerin çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşen baloda mimarlar, keyifli bir gece geçirdiler.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Mimarlar Balosu’ Club Alınceylan’da gerçekleştirildi. Geceye, Oda Başkanı Nizamettin Kaya, yönetim kurulu üyeleri, Bursalı mimarlar ve aileleri ile çeşitli akademik odaların başkan ve yöneticileri de katıldı.

Gecenin açılışında söz alan Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Nizamettin Kaya, mimarlar olarak insanların sağlıklı ve yaşanılabilir çevrelerde hayatları sürdürebilmeleri için durmadan çalıştıklarını söyledi.

Konuşmasında baloda kendilerini yalnız bırakmayan üyelere teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Kaya, davetlilere aileleriyle birlikte keyifli bir gece geçirmeleri temennisinde bulundu. Kaya, yeni bir yılın sonuna geldikleri şu günlerde, tüm üyelere birlikte nice yeni Geleneksel Mimarlar Balosu’nda buluşmayı diledi.

Keyifli sohbetlerin yanı sıra renkli dakikaların da yaşandığı baloda, kent gündemindeki konulara yaklaşımları ve görüşlere verdikleri katkı ve desteklerden ötürü Bursa basınına plaketler verildi.

Mesleğinde 25, 30, 35, 40 ve 50 yılı dolduran mimarlara da plaket takdim edilirken, günün sonunda Başkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, yeni mezun mimarlarla birlikte günün anlam ve önemine ilişkin hazırlanan pastayı kestiler.

Etiketler

Bir yanıt yazın