Meta, Burlingame, Kaliforniya’daki Meta Store’u Tanıttı

Meta'nın ilk fiziksel perakende alanı olan Meta Store, Meta'nın Metaverse'i inşa ettiği Reality Labs Genel Merkezi yakınlarındaki Burlingame, Kaliforniya'daki kampüslerinde açıldı.

Yaklaşık 145 metrekarelik bir alana sahip olan Meta Store, ilgi çekici bir deneyim için kompakt bir tasarıma sahip.

Ziyaretçiler, Meta Store aracılığıyla Meta’nın tüm donanım ürünleriyle etkileşime girebilecek ve uygulamalı deneyim kazanabilecekler. İnsanlar Meta Portal’ı perakende satış ortaklarıyla görüntülü görüşmeler yapmak, Ray-Ban Stories’i deneyimlemek ve duvardan duvara kavisli bir LED ekranla tamamlanmış, türünün ilk örneği olan sürükleyici Meta Quest 2 demosuyla VR’nin büyülü dünyasını deneyimlemek için kullanabilecekler.

Sonuç olarak, Meta Store’un amacı, insanlara bugün ürünlerle nelerin mümkün olduğunu gösterip geleceğe bir bakış atmasını sağlarken bu süreçte Metaverse konseptinin gizemini ortadan kaldırmak.

“Meta Mağazası, insanların gelecekte ürünlerimizin meta veriye nasıl geçiş kapısı olabileceği konusunda bu bağlantıyı kurmalarına yardımcı olacak. Mağazamızda metaverse satmıyoruz, ancak umarım insanlar gelip ürünlerimizin onları ona nasıl bağlayacağı hakkında biraz daha bilgi sahibi olurlar.”
Martin Gilliard, Meta Mağaza Müdürü

Metaverse Geleceğinde Dijital Yapı Malzemesi

Seul, Metaverse’ün İlk Sanal Kent Yönetimi Olacak

Etiketler

Bir yanıt yazın