İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması’nda Dijital Teslim Yapılacak

İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması'nda proje ve ekleri dijital olarak teslim edilecek.

“İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi Yeniden Düzenleme Yarışması”nda jüri ve yarışma idaresi oluru ile yarışmacılardan gelen talepler doğrultusunda, “Tasarımların Teslim Yeri ve Şartları” konusunda yeni bir zeyilname yayınlandı.

Yeni zeyilnameye göre teslim şartları şu şekilde oldu:

“Bu şartnamede tanımlanan esaslara göre düzenlenecek proje ve ekleri yarışma takviminde “Son Teslim Tarihi” (20 Nisan 2020, saat 23:59 GMT +3) olarak belirtilen zamanda aşağıdaki gibi teslim edilecektir:

• Proje ve ekleri dijital olarak teslim edilecektir. (Jüri değerlendirme çalışması, yarışmacıların dijital olarak yapacakları teslimlerin İdare tarafından bastırılması sonrasında gerçekleştirilecektir.)
• Yarışmacılar kimlik zarflarını dijital olarak yarışma e-posta adresine göndereceklerdir.
• Dijital teslim e-posta ekinde yer almamalıdır. Yükleme linki gönderilmeli ve bu link yarışma takviminde belirtilen projelerin son teslim tarihinden 48 saat sonrasına kadar aktif kalmalıdır. Bu aşamada yarışmacının kimliğini belli edecek yükleme linkleri kullanılmamalıdır.
• İçerisinde tasarımlara ilişkin istenenler, kimlik zarfı ve yazışma zarfının yer alacağı dijital teslim klasörü proje rumuzu ile aynı ismi taşıyacaktır.
• “Yarışmacılardan İstenenler” başlığında tanımlanan özelliklerde hazırlanan tüm içerikler PDF formatında olacaktır.
• Tüm paftalar idare tarafından basılacaktır, gönderilecek PDF’lerin “Yarışmacılardan İstenenler”deki şemaya uygun baskıya hazır olması gerekmektedir.
• Paftaların dosya isimleri proje rumuzu ile aynı adı taşıyacak ve devamında pafta sıra numarası yer alacaktır.
• İlk sayfasında proje raporu bulunacak olan A3 dosyası da PDF dosya türünde teslim edilecektir.
• Paftalarda kullanılan tüm görseller “imajlar” isimli bir klasörde ayrı olarak da teslim edilecektir (jpg ya da png uzantılı dosya formatında).

Bu zeyilname ile tasarımların, teslim yeri ve şartları huşunda güncelleme yapılmıştır. Zeyilnamenin imzalandığı 9 Nisan 2020’den önce projelerini teslim eden yarışmacılar için herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Zeyilname, İdare’nin yarışmayla ilgili web sitesinde yayınlanacak ve şartname alarak e-posta adresini kaydettiren tüm yarışmacılara gönderilecektir.”

Etiketler

Bir yanıt yazın