“İFATEKS Yeşil Ofis ve Üretim Binası Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması” Sonuçlandı

İFATEKS ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Bölümü ortaklığında serbest ve tek aşamalı olarak düzenlenen öğrenci mimari fikir projesi yarışması sonuçlandı.

Değerlendirme oturumu 8 Ocak 2021 tarihinde, Jüri Üyelerinden F. Gülşen Gülmez, Yılmaz Değer, Güldehan F. Atay, Savaş Ekinci, Ali Derya Dostoğlu, Raportörler H. Yasemin Çakır ve Gülce Güleycan Okyay’ın katılımı ile 3 aşamada gerçekleşti.

Yarışmaya 11 farklı üniversiteden 23 adet katılım sağlandı. Bu katılımlardan 22 tanesi değerlendirmeye alındı, 1 proje diskalifiye edildi.

Değerlendirme sonucunda 1.lik, 2.lik, 3.lük ödülleri ile üç adet eşdeğer mansiyon ödülü alanlar belirlendi. Ekolojik Tasarım Teşvik Ödülü ve Satın Alma Ödüllerine (3 adet) değer proje bulunamadı.

Yarışmaya katılıp değerlendirmeye alınan ancak ödül alamayan diğer katılımcılara İFATEKS firması tarafından teşekkür ve teşvik ödülü verilmesine karar verildi.

Katılımcı projelerin sergilenmesi, ödüllerin dağıtımı, kolokyum ve jüri raporu ile ilgili duyurular kısa süre içerisinde yapılacak.

İFATEKS Yeşil Ofis ve Üretim Binası Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması

Etiketler

Bir yanıt yazın