Hikayesi Olan Projeler: İyziPark

İstanbulSMD’nin 20. yılında başlattığı ve Dalsan’ın desteklediği “Hikâyesi Olan Projeler” söyleşi dizisinde nitelikli projelerin mimarları ve projenin ortaya çıkmasında önemli rol oynayan farklı paydaşları ile projelerin geliştirme ve üretim sürecine dair deneyimleri paylaşılıyor.

20 yıldır Türkiye’nin önemli yapılarına imza atan üyelerinden aldığı güç ve yapı sektöründeki tüm paydaşlarının desteğiyle mimari süreçlerin niteliğinin artırılması için projeler üreten İstanbulSMD’nin Durmuş Dilekci başkanlığındaki 10. Dönem Yönetim Kurulu, derneğin 20. yaşında kapsayıcı bir yaklaşımla tüm yıla yayılan ve farklı paydaşları buluşturan içerikler oluşturuyor.

Mimarlık kültürünün yaygınlaştırılması, nitelikli mimarlığın görünürlüğünün artırılması amacıyla projelendirilen Dalsan’ın desteklediği “Hikâyesi Olan Projeler” söyleşi dizisinde Türkiye’nin önde gelen mimarları, hikâyesi olan projelerinin işverenleri veya projenin ortaya çıkmasında önemli rol oynayan farklı paydaşları ile sohbet edecekler. Banu Uçak tarafından yönetilen, Arkitera Mimarlık Merkezi iş birliği ile hazırlanan söyleşi dizisinde ele alınan ikinci yapı İyziPark, konukları ise Ahmet Alataş ve Ali Bayramer.

Proje Künyesi

Proje Sahibi: İstanbul Serbest Mimarlar Derneği
Proje ve İçerik Yöneticisi: Banu Uçak
Koordinasyon ve İletişim Sponsoru: Arkitera Mimarlık Merkezi
İstanbulSMD 20. Yıl Projeler Koordinasyon: Dilek Safer, Nurullah Kaya
Grafik Tasarım: Fırat Seymen
Prodüksiyon: Hamit Çakır
Fotoğraflar: Ali Bekman, Ahmet Alataş
Sponsor: Dalsan

İyziPark

Etiketler

Bir yanıt yazın