ERGOLDSBACHER Forma Serisi

172 yıllık tecrübe ile ERLUS Kiremit Türkiye pazarına yenilik getiriyor.

1842 yılından beri Almanya da seramik çatı kiremitleri ve seramik baca sistemlerinin üretimi ve pazarlamasını yapan ERLUS AG, 170 yılı aşan deneyimi ile kendi sınıfında ve Avrupa’da seramik kiremit ve seramik baca sistemleri konusunda lider pazar payına sahip bir marka.
ERLUS kiremitleri yalnız yüksek kaliteli uzun ömürlü demek değil, aynı zaman da modeli eskimeyen ve gündemden düşmeyen tasarımlardır. IF ve REDDOT gibi prestijli ödülleri her yeni ürünü ile müzesine götüren özgün tasarım ve renkleri ile farkını ilk bakışta ortaya koyuyor.

ERGOLDSBACHER FORMA SERİSİ

Ahenkli şekli ve feminen çizgileri ile Forma modeli, yüksek standartlarındaki kalitesini ekonomik olarak sunuyor. Özellikle düşük eğimli kırma çatılarda, asil yaşam tarzı ve modern kültürü çatılara getiriyor. Klasik düz çatıya uygulama alternatifi olarak da dikkat çekiyor.
Modelin bir diğer özelliği ise metrekare başına yalnızca 10 adet kullanılması. Bu sayede montaj süresinin kısa olması işçilik için kolay uygulanması projelerde müşteriye zaman kazandırıyor. 10 dereceye kadar eğimli çatılarda bile kolaylıkla kullanılabiliyor. Çatıya metrekare başına 40 kg ağırlık veren Forma Serisi kiremitler kullanılan ileri teknoloji üretim şekli ve nano teknolojik kaplaması ile aynı zamanda kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir.

Sadece Almanya’nın belirli bölgelerinden çıkarılan özel kil karışımı sayesinde üretim hattından çıkan her parçanın aynı kalitede ve sağlamlıkta olduğuna garanti veren firma, ürünlerine 50 yıl kullanım garantisi veriyor. 1100 derece sıcaklıkta fırınlanan kiremitlerin projelere kattığı prestije sahip olmak mümkün.

Forma Serisinde başka hiç bir markada olmayan 8 farklı renk seçeneği sunan Erlus AG sektöründe neden başarılı olduğunu gösteriyor.

 

A: Çavuşbaşı Cd. Aşuroğlu Sk. Boran İş Merkezi No: 8/1 Çekmeköy İSTANBUL
T:  0216 640 22 96
F:  0216 640 22 97
W: www.vistayapi.com

Etiketler

Bir yanıt yazın