Next Level Rezidans Ankara’ya Yeni Bir Yaşam Tarzı Sunacak

Ankara'nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özellikli ilk karma kullanımlı projesi Next Level'da Ankara'ya yeni bir yaşam tarzı sunacak rezidans satışları başladı.

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen ve başkentin ilk ve tek rezidans projesi Next Level Rezidans’ın ön satış döneminde yüzde 20’si satıldı.

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level Rezidans’ta toplam 105 dairenin yer aldığını ve metrekare fiyatlarının 7 bin ile 8 bin TL arasında değiştiğini söyledi. Next Level’da büyüklükleri 100 ile 157 metrekare arasında değişen ve istenirse mobilyalı olarak teslim edilecek 40 adet süit bulunduğunu ifade eden Fatih Erdoğan, kalan 65 adet rezidans dairenin ise büyüklüklerinin 150 ile 426 metrekare arasında değiştiğini vurguladı. Next Level’ın Ankara’nın ilk ve tek rezidans projesi olmasının yanı sıra mimari uygulamaları ve sosyal olanakları ile de Ankara’nın en farklı projesi olduğunu belirten Fatih Erdoğan, şunları söyledi: “Next Level Rezidans, konumu ve mimari özellikleriyle Ankara’nın en iyi panoramasına sahip olacak. Yerden tavana kadar cam uygulamamız ve 4 metrelik kat yüksekliğimiz sayesinde, tüm sakinlerimiz gün ışığından maksimum ölçüde yararlanacak ve Ankara’nın keyfini doyasıya yaşayacak. Alışveriş merkezinin üstünden itibaren 20 kattan oluşan rezidans binamızın mücevher gibi işlenmiş cam cephesi ve 1+1’den 5+1’e kadar değişen seçeneklerinin tamamında bulunan teraslar sakinlerimize katta bahçe keyfi yaşatacak. Her türlü hizmetin alındığı, her an her şeye kolayca ulaşmak isteyenler ve modern yaşam tarzını benimseyenler için en doğru adres Next Level Rezidans olacak.”

Next Level Rezidans’ın Ankaralılara evlerinde lüks otel keyfi yaşatacağını ifade eden Fatih Erdoğan, “Next Level sakinleri giriş lobisinde, asansörlerde, lounge alanında, spor alanında, hatta kat hollerinde bile lüks otel konforunu hissedecek. Ancak, kapılarından girdikleri anda kendi evlerinde olacaklar” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın