Yapı Fuarı’nda Kale Endüstri Holding’den Güvenlik Sİstemlerinin Son Teknolojileri

2 - 6 Mayıs tarihleri arasında Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan fuarda Kale Endüstri Holding 8.salonda 201 nolu stantta yer aldı.

Kale Endüstri Holding, bütünsel güvenlik alanında ileri düzeyde teknolojik ürünlerini, güvenlik deneyimini yaşatacağı özel olarak tasarlanmış standında ziyaretçilere sundu

Gelişen teknolojiler ve bu gelişimlerin günlük hayata yansımalarını takip etme olanağına sahip olan ziyaretçiler, ayrıca, standdaki dokunmatik ekranlardan teknoloji ve tasarımın bir arada sunulduğu ürünler hakkında gerçek görsellerle bilgi alabiliyor.

Fuarda Kale’nin tarihi yolculuğu: Antika Kilitler sergisi
59 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Kale Endüstri Holding, fuar standındaki tarihçe ekranında kuruluşundan günümüze yolculuğunu tüm ziyaretçilerle paylaşıyor. Holdingin antika kilit koleksiyonundan bir bölümün sergilendiği teşhir ünitesinin ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Kale Çelik Eşya’dan 3N yeni nesil proje kapısı
Kale Çelik Eşya, fuarda yeni ürünü 3N yeni nesil proje kapısını da tanıtıyor. Montaj kolaylığı, modern dizaynı ve projeye özel çözümleriyle sektörünün tartışmasız lideri olan Kale Çelik Kapı, yeni nesil kapı güvencesiyle artık tüm projelerde yer alıyor. Yoğunlukla inşaat projelerinde tercih edilecek olan 3N kapılar, isteğe göre değişen kaplama, kilit ve kanat seçenekleriyle yeni projelerle buluşmayı bekliyor.

Kale Kilit’ten yaşam alanlarında güvenli çözümler
Tüm çelik kapılara monte edilebilen, Kale Kilit’in güvenlik sistemlerinde geliştirdiği yenilikçi ürünü Kale Otomatik, kapıları otomatik olarak kilitleme özelliği ile dikkat çekiyor. Ziyaretçilerin deneyimine sunulan ürün, yardımcı mandalı sayesinde içerden ve dışarıdan kapının kilitlenmesine gerek duymadan, otomatik kilitlemeyi gerçekleştiriyor.

Kale Kilit’in tüketicilerin her mekânda güvenlik ihtiyacını karşılayacak üst düzey güvenlik ürünleri yelpazesine eklediği Kale Yüksek Güvenlikli Silindir kuvvetli darbelere karşı tam koruma sağlıyor. Her türlü kilide uyum sağlayan bu yenilikçi ürün, silindirin alt zeminine yerleştirilen ve özel ortamlarda hazırlanan hassas döküm çelik malzemeden oluşturulmuş yüksek dirençli U profil sayesinde kuvvetli darbelere karşı üstün koruma sağlıyor.

Kale Pencere Sistemlerinde Tam Yalıtım, Kolay Montaj, Güvenli Kullanım
Kale Pencere Sistemleri özgün tasarımı ve montaj kolaylığı ve mükemmel yalıtım sistemiyle geniş bir ürün yelpazesiyle ziyaretçilere sunuluyor. Farklı taşıma kapasitesine sahip alüminyum kaldırmalı sürme sistem modeli, alüminyum pencereler için üretilen Turkuaz çift açılım sistemi ve Toros kilitli kapı ispanyoleti ile Atlas cephe makasları fuarda sergilenecek önemli yenilikçi ürünler arasında yer aldı.

Alüminyum Pencere Sistemlerinde Uzun Ömür
Fuarda tanıtılacak ürünlerden Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi ise, alüminyum pencere sektöründeki teknolojik gelişmeler ve ısı yalıtımlı pencere üretiminin yaygınlaşması ile ortaya çıkan kaliteli aksesuar ihtiyacını karşılıyor. Güvenlik, işlevsellik ve estetik prensipleriyle tasarlanan Kale Turkuaz Alüminyum Çift Açılım Sistemi, hızlı montaj edilebilme avantajı ile ayar yapabilme özelliğine sahip.

Kale Atlas Cephe Makası her yöne güvenlik
Alüminyum pencere sistemlerinde kullanımı yaygınlaşan, gelişen ve değişen modern şehir algısının vazgeçilmez mekanlarından biri olan rezidans vb. çok katlı binaların dış cephe giydirmelerinin tercihi olacak Kale Atlas Cephe makası, güçlendirilmiş yeni tasarımı ile uygulayıcısının hizmetine sunuluyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın