Ersa, Ödüllü “Showroom” Konseptini Üretim Tesislerine Taşıyor

Ersa, mühendislik yeteneğini ve esnek üretim altyapısını yansıtan "Kutu İçinde Kutu" (Box in a Box Idea) mimari konseptini, İstanbul'daki Showroom'unun ardından Ankara'ya taşıyor.

Yalın Tan Jeyan Ülkü İç Mimarlık tarafından, ilk kez Ersa’nın İstanbul Terrace Fulya’daki teşhir alanında hayata geçirilen konsept, Ankara Sincan’daki üretim tesislerinde de uygulamaya konuluyor.

Ersa Ofis Mobilyaları Genel Müdür Yardımcısı Ercan Ata, Amerikan Interior Design dergisinin düzenlediği “Best of Year 2011” ödüllerinde, tüm dünyadan finale kalan dört proje arasında yer alan “Kutu İçinde Kutu” konsepti hakkında bir açıklama yaptı. Ata, “Ödüllü konsepti, müşterilerimizle buluştuğumuz tüm mekanlara taşıma kararı aldık ve ilk uygulamayı Sincan fabrikamızda yapmak üzere hazırlıklara başladık. 1 milyon TL’lik bir yatırımla yenilenen fabrika showrooomumuz, 135 m2‘lik alanda hizmet verecek. Mekanı, ürün koleksiyonumuza uygun, özgün teşhir imkanları sunan ve müşterilerimizin vakit geçirmekten keyif alacağı şekilde kurguladık” dedi.

Mayıs ayında hizmete girmesi beklenen Sincan Showroom’unun ardından, Ankara şehir merkezinde, aynı konseptle bir teşhir alanı açılması da planlanıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın