Google ve Bloomberg TV Avrupa’nın En İyi Gayrimenkullerini Ödüllendirdi

Google ve Bloomberg TV'nin işbirliği ile bu yıl 17.'si düzenlenen gayrimenkul yarışması "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde Forum İstanbul AVM içindeki Magic Ice Buz Müzesi "Kamu Hizmet Binaları İç Mimari" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’ne 19 kategoride aday gösterilen Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında gerçekleşen yarışmanın kazananlarına, 23 Eylül 2011 tarihinde Londra’da The Park Lane Otel’de ödülleri takdim edilecek.

Magic Ice Buz Müzesi adına ödülü projenin Norveçli yatırımcısı Lofoten Trading’in CEO’su Terje Sandlie Evensen ve Genel Müdür Odd Roar Olsen alacak.

2011 ödül jürisinde, Google’ın İngiltere Mali İşler Yöneticisi James Bacon, Ulusal Gayrimenkul Uzmanları Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Peter Bolton King, Kraliyet Yeminli Müfettiş ve Müşavirler Enstitüsü Başkanı David Dalby (RICS) ve İskoçya Kraliyet Bankası’ndan (RBS) Mike McNamara yer alıyor.

“Farklı Olduğumuzu Kanıtlıyoruz”

2010 yılında hizmete başlayan Magic Ice Buz Müzesi’nin Norveçli yatırımcısı Lofoten Trading adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi ve Magic Ice Genel Müdürü Odd Roar Olsen, “Sıcak iklimde hayata geçirilmesi imkansız olarak düşünülen bir proje ile uluslararası arenada böyle bir ödül almamız paha biçilemez. Avrupa’nın en farklı alanlarından birine sahip olduğumuzu bu ödül kanıtlıyor. Dünyada da farklı olduğumuzu, bu ödül ile katılacağımız ‘Dünyanın En İyisi’ ödülünü alarak göstermek istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Dünyanın En iyi Mimarisi Seçilebilmek için Yarışacak

Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde her kategoride en yüksek skora sahip projeler, 2011 yılı sonunda ‘Dünyanın En İyisi’ olmak için Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Orta Doğu bölgelerinde ödül kazanan şirketlere karşı yarışacak.

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde 23 Nisan 2010’da hizmete giren Magic Ice Buz Müzesi, T.C. Kültür Bakanlığı tarafından Kültür Girişimi Belgesi ile destekleniyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın