RAF’ın 2019 Haziran Sayısı Çıktı!

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nin Haziran 2019 sayısı, proje dosyaları ve yeni ürün tanıtımları ile dikkat çekiyor.

Sekseninci RAF Ürün Dergisi’nin ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara ulaşarak ürünler hakkında detaylı bilgi almak mümkün.

80. Sayımızın Kapağını Emir Drahşan Tasarladı

Drahşan, 1997 ve 1998 yıllarında Mahir Güven atölyesinde resim dersleri aldı. 1998 yılında Paris’e gelerek önce Louvre Müzesi, Plastik Sanatlar Atölyesi’ne devam etti, ardınan ESA Paris Mimarlık Okulu’na girdi ve bu okuldan 2004 yılında derece ile mezun oldu. 2005 yılında Alexandre Schrepfer ile birlikte LEAinvent mimarlık ofisini kurdu. 2013 yılından beri çalışmalarına Emir Drahsan Architecture/Planning ofisinde çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda 2011 yılından beri ESA Paris Mimarlık Okulu’nda atölye yürütücülüğu görevini sürdürmektedir.

RAF Proje Dosyası’nda Wind Ankara Tanıtılıyor

AS Architects tarafından projelendirilen Wind Ankara, Ankara’nın son dönemde yoğunlukla tercih edilen Çayyolu bölgesinde, bölgenin merkezi olarak adlandırılabilecek Park Caddesi üzerinde yer alıyor. Başlangıçtan itibaren, projenin ana fikri olarak sadece konumuyla değil, barındırdığı tüm öğeler ile bulunduğu alan içerisinde farklı bir proje elde etme tavrı hedeflenmiştir. Topoğrafya anlamında oldukça rahat bir bölgede konumlanması sebebiyle arazi içerisindeki tüm yapılar, merkezde yer alan ve yeşilin ön plandan tutulduğu ortak kullanım alanlarını aynı ölçüde hissedebilmektedir.

RAF İç Mekan Dosyası’nda Sütaş Genel Müdürlük Ofisi Yer Alıyor

Sütaş Genel Müdürlük Ofisi, giriş holünden itibaren marka kurumsal kimliğini ön plana çıkartan bir mimari konsept doğrultusunda, OSO Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje, binanın zemin katında bulunan 2.500 m²’lik alana ait iç mimari tasarım ve uygulama yönetimi hizmetlerini kapsıyor. Bina girişinde yer alan merdivenlerden başlayarak giriş holü, VIP toplantı odası, bekleme ve “lounge” alanları ile kat koridorları ve ortak hacimlerin yenilenmesi amacıyla oluşturulan iç mekan tasarımları, modern ve çağdaş bir üslupta yeniden ele alındı.

Gelecek Sayıda…

Eylül ayında yayınlanacak olan 81. sayımızın kapağında Kolektif Mimarlar ekibinin tasarımı yer alacak. Gelecek sayımızın Proje Dosyası’nda Yalın Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Troya Müzesi mercek altına alınırken, İç Mekan Dosyası’nda Türk Hava Yolları için Softroom’un tasarladığı ve Avcı Architects’in çözüm ortağı olduğu The Flow Wall (Akış Duvarı) projesi incelenecek.

Etiketler

Bir yanıt yazın