AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e European Property Awards 2016-2017’den Ödül

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan "Adres Yalıkavak" projesi (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında "Architecture Multiple Residence" (Çoklu Konut Mimarisi) dalında "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

Her yıl Avrupa’nın bir çok farklı ülkesinden projenin yarıştığı European Property Awards 2016 -2017 ödülleri, 27 Ekim 2016 gecesi Marriott Grosvenor Square Londra’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Ayşin Sevgi Karakurt ve Gökhan Aksoy düzenlenen törende ödülü yetkililerin huzurunda teslim aldı.

Mimari projesi AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan, yatırımı ve inşaatı M2 İnşaat tarafından gerçekleştirilen Adres Yalıkavak, Bodrum, Yalıkavak, Gökçebel bölgesinde yer alıyor. Proje konut ve otel olmak üzere iki ayrı fonksiyonu kapsıyor. Proje genelinde toplamda 43 adet dubleks ve 25 adet flat olarak tasarlanan, toplam 68 adet konut ve 11 odalı otel bulunuyor. Bununla birlikte, proje kapsamında sosyal tesis, beach club, restoran, açık havuz, spor alanı, kapalı otopark, satış ünitesi gibi sosyal alanlara da yer verildi. 

Etiketler

Bir yanıt yazın