Memişoğlu Yeniden Başkan

Mimarlar Odası Samsun Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan ve tek aday İshak Memişoglu, yeniden başkan oldu. Memişoglu, "Mesleğimizi ve şehrimizi daha ileriye taşımak için 2 yıl daha görev alacağız" dedi.

Mimarlar Odası Samsun Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu ve şube başkanlığı seçimleri gerçekleşti. Seçimlere tek aday olarak katılan mevcut başkan İshak Memişoglu yeniden başkan oldu. Memişoglu, 2 yıllık yeni görev sürelerinde, mimarlık mesleğini daha ileriye taşımak ve Samsun’da çağdaş, yaşanabilir alanlar yaratılması adına katkı koyacaklarını ifade etti.

KENTİMİZİ İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Samsun’a ve mimarlık mesleğine hizmet etmek için yeniden aday olduğunu söyleyen Memişoglu, gelecek hedeflerini şu şekilde anlattı: “Aday olmamızın sebeplerinden birisi geçtiğimiz 2 yıl içerisinde kentimiz ve mesleğimiz adına yapmak istediklerimizi, bana göre tamamlayamadık. Önümüzdeki iki yıl sürecinde kayıtlı meslektaşlarımızın katkısıyla hem kentimize hem de mesleğimize daha fazla hizmet etmek için adaylığımı koydum. Gelecek hedeflerimizde, öncelikli olarak mesleğimize ve meslektaşımıza yönelik düzenlemeleri yapmak var. Oluşan ekonomik sıkıntıların yansımalarını ortadan kaldırmak ve mesleğin daha ileriye taşınması için çalışacağız. Bunun ötesinde, odamızın kamusal görevini yerine getirmek amacıyla hem ülkemize hem Samsun’a dair olumsuzlukları ortadan kaldırmak adına çalışacağız. Kentimizde daha çağdaş ve yaşanabilir alanlar yaratılması adına katkılar koymak için, yerel idarelerimizle birlikte çalışarak kentimizi daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz.”

Odanın 14. Dönem Yönetim Kurulu ise Nesrin Gülmen, Meltem Ak, İshak Memişoglu, Barış Tomrukçu, Tuğçe Tezol, Uğur Uzun, Ali Hayri Samangül isimlerinden oluştu.

Etiketler

Bir yanıt yazın