Larus Palas İçin Sokak Partisi

Mimar Hakan Kıran'ın Göktürk'te yapılan ve palas kültürünün yeniden canlandığı Larus Palas, bir sokak partisi ile tanıtıldı.

Mimar Hakan Kıran’ın Göktürk Kemerburgaz’da hayata geçirdiği Larus Palas Projesi, ışık ve müzik eşliğinde görkemli bir sokak partisi ile tanıtıldı. Ünlü Şef Serdar Yalçın’ın yönetimindeki 20 klasik müzik ve opera sanatçısının müzikleriyle açılışı gerçekleşen partide; iş, medya , sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir araya geldi. Görsel bir ışık gösterisinin de damga vurduğu gecede, Larus Palas, Larus Loft ve Larus Sokak hayatından canlı yaşam kesitleri sunuldu. 

Partide Kıran, “Yaratıcılık ideali ile yaşayan insanların kolay fırsat bulamadığı bir dünyada kendi hayallerimi ve 30 yıllık deneyimimi salt insan ve tasarım amaçlı bir esere dönüştürme fırsatı bulduğum için şanslı ve heyecanlıyım. İnsanların bu esere yalnızca sahip olma değil, aynı zamanda bu esere ait de olma ve gelecek nesillere devretmek amaçlı olmaları en büyük arzum” diye konuştu. 

Larus Palas Projesi’nin hem mimarı hem de yatırımcısı olan Kıran, Larus Palas ile palas kültürünü 21. yüzyıl ve geleceğe taşıdıklarını belirtti. Toplam 18 dükkân, özel tasarımlı 60 daire ve 22 küpten oluşan projenin yarınlara kalacak çok özel bir yatırım olduğunun altını çizen Kıran, Larus Palas’ın karşısında Larus Loft Projesi’ni de çok yakın bir zamanda hayata geçireceklerini açıkladı. Kıran, “Bir yanınızda o doyumsuz palas kültürünü günümüzde yaşatan Larus Palas, bir yanınızda modern hayatın son derece şık bir sembolü haline gelecek Larus Loft olacak. Bu iki eserin arasındaki Larus Sokak ise kalitenin buluşma noktası haline gelecek” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın