“Yılın Ses Yalıtım Ürünü”: Knauf Cleaneo Akustik Alçıpan

Knauf, yüksek akustik performans gösteren Knauf Cleaneo Akustik Alçıpan ürünü ile Yalıtım Dergisi tarafından bu sene 10.'su düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri kapsamında "Yılın Ses Yalıtım Ürünü" seçildi.

25 Nisan 2013 tarihinde Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninde “Yılın Ses Yalıtım Ürünü” ödülünü, Knauf A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Sayın Savaş Güzelküçük İzoder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ertuğrul Şen’ in elinden aldı.

Yüksek ses yutum değerleri sayesinde uygulamanın yapılacağı yerin mimari akustik taleplerini yerine getirmek amacı ile tasarlanan,”Yılın Ses Yalıtım Ürünü” Knauf Cleaneo Akustik Alçıpan, içerdiği zeolit ile de kapalı mekanlardaki havanın kalitesini iyileştiriyor ve kötü kokuları yok ediyor. Dairesel ve kare delikli veya blok halde dairesel, kare ve çizgisel delikli olarak çok çeşitli yüzey perforasyon seçeneklerine sahip olan Knauf Cleaneo Akustik Alçıpan, geniş bir tasarım özgürlüğü sunarak görsel akıcılığa sahip estetik yüzeyler elde edilmesini de sağlıyor.

Tüm kalabalık ve kapalı mekânlarda kullanılabilen Knauf Cleaneo Akustik Alçıpan, mekânsal akustiği sağlayarak yaşam kalitemizi arttırırken mekânlardaki sigara dumanı, yemek ve kızartma kokusu, mobilya ve ahşap kokusu, boya, benzol ve yapıştırıcı kokusu, amonyak ve ilaç kokusu, halı, kumaş ve toz kokusu gibi bizi rahatsız eden kötü kokuları ortadan kaldırarak ferah ortamlar sunuyor. Ayrıca, Knauf Cleaneo Akustik Alçıpan, dünyanın en geçerli yeşil bina sertifikalama sistemi olan LEED kriterlerine uygunluk deklarasyonu ile de doğaya verdiği değeri ispatlıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın