Mikel Coffee Türkiye Genel Merkezi

Mikel Coffee Türkiye Genel Merkezi

Yaklaşık 1.000 metrekarelik, gün ışığı almayan bir bodrum kata yerleşen Mikel Türkiye’nin yeni ofisi, Lift Studio tarafından tasarlandı.

Tasarımcılar, projeyi anlatıyor:

Gün ışığı almayan bir hacimde olmanın farkındalığı ile sade ve öz malzemeler seçilerek, ferahlık ve mekansal süreklilik tasarımdaki başat kriterler oldu. Buradan yola çıkarak açık planlı ve hücre planlı yerleşim modelleri kullanıldı. Genel müdür odası, müdür odaları ve toplantı odaları yaratıldıktan sonra çalışanlar ve departmanlar genel alana yerleştirildi ve mekanların şeffaflaştırılması tercih edilerek tüm hacimdeki derinlik hissiyatının güçlendirilmesi hedeflendi. Bunların yanında dinlenme köşeleri tasarlanarak, bu alanlar oturma alanları ile desteklendi.

Böylece, serbest plan esneklik ve iletişim imkanı verirken bireysel kullanım için yaratılan kapalı mekanlarla gerekli mahremiyeti de sağlayan güncel bir ofis ortamı yaratıldı.

Etiketler

Bir cevap yazın