Ytong 48. Yılını Kutladı

Türk Ytong Sanayi AŞ, 48. Kuruluş Yıldönümü'nü 14 Aralık 2011, Çarşamba günü, dört fabrikasında düzenlenen törenler ile kutladı.

48. Yıl kutlamaları çerçevesinde Ytong’un İstanbul-Pendik, Tekirdağ-Saray, Antalya ve Bilecik’te bulunan dört fabrikasında eş zamanlı törenler gerçekleştirildi. Törenlerde Ytong’a uzun yıllar emek vermiş çalışanlara “Kıdem Ödülleri” verildi.

Törende konuşma yapan Yönetim. Kurulu Başkanı Bülent Demiren: “Yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde, bugün dünyanın 26 ülkesindeki Ytong üreticileri arasında Almanya ve Polonya’dan sonra 3. sıraya yükselmiş olan Türk Ytong’un, 2013’de 50. yılımızı kutlarken birinciliğe yükselmesini temenni ediyoruz. Bu hedef için gayretle çalışacağız” dedi.

Genel Müdür Nabi Özdemir ise konuşmasında: “Yarım asırı devirmeye hazırlandığımız bu dönemde, Türk Ytong ailesi olarak, rekorlara imza atmaktan büyük mutluluk duymaktayız. 2011 yılı için 1 milyon m³ satış miktarını aşma hedefi belirlemiştik. Övünçle belirtmeliyim ki, bu hedefi aşarak 1.3 milyon m³ üretim ve satış hacmine ulaştık. Bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın