Yıldıztepe Projesi Son Şeklini Alıyor

Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan Yıldıztepe Projesi'nin değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Yıldıztepe Projesi’nde son düzlüğe gelindi. Mart ayının ilk haftası Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Vizyon Geliştirme Çalıştayı’nın hazırlanan raporları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sunuldu. Belediye Başkan Yardımcıları Metin Şen ve Hakan Karademir’in de hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bina Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Tülin Vural Aslan ile Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlileri Yrd.Doç.Dr. Sibel Polat ve Dr. Çiğdem Yücel sunumlarını gerçekleştirdi.

DEĞERİ ARTACAK

Hazırlanan rapor ve proje çalışmaları hakkında üniversite görevlilerinden bilgiler alan Başkan Türkyılmaz, “Mudanya’mız ve ülkemizin en güzel ve değerli yerlerinden biri olan Yıldıztepe’ye hayat verecek projemiz hayata geçtiğinde bölgemizin değeri kat be kat artacak. Mudanya’mızı marka haline getirecek olan projemizde çalışmalarımız bilimin ışığında devam ediyor” dedi.

KILIÇDAROGLU’NA SUNULACAK

Mayıs ayı sonunda ikinci çalıştay toplantısının da yapılacağını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Mayıs ayının ortalarında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mudanya’da ağırlayarak, projelerimizin açılışlarını gerçekleştireceğiz. Yıldıztepe projemizin de son halini Mayıs ayına yetiştirmek için hocalarımızdan ricada bulunduk. Genel Başkanımızla birlikte bu projemizin tanıtımını gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler

Bir yanıt yazın