Yeni Lumion 7 Kullanıma Hazır

İnsanların kendileri için tasarlanan mekanları, CAD modellerini profesyonel görsellere, videolara ve 360 derece panoramalara dönüştürerek, hissetmelerini sağlayan Lumion görselleştirme yazılımının son sürümü Lumion 7, 1 Kasım itibarıyla kullanıma sunuldu.

Lumion 7’de neler yeni

Lumion 7 bilgisayar tarafından oluşturulan görsellerin soğukluğunu, kenarlardaki yıpranmalar gibi özellikleri uygulayıp, objelerin bir müddettir orada bulunuyormuş gibi görünmelerini sağlayarak ortadan kaldırıyor.

Lumion 7’deki yeni özellikler

Alan ve bant ışık

Malzemeler için şeffaflık ve yarı geçirgenlik

Eskitme

Bir malzemenin yıpranmış veya eskimiş görünmesi için sanatçının dokuları elle boyuyor olması zorunluluğu Lumion 7 ile ortadan kalkıyor ve bozulmalar oluşturulabiliyor, otantik görünümler ortaya koyulabiliyor ve malzemeler eskitilebiliyor.

Yapraklar

Basit geometrileri gerçekçi yaprak öbeklerine dönüştürebilme özelliği ile, kullanıcının kendi tasarımı olan çalı ve bitkiler, istenilen boyut ve biçimde oluşturulabiliyor.

OpenStreetMap (Beta Fonksiyonu)

Bu özellik, Dünya’nın istenilen bir bölümünden konum seçmeyi sağlıyor. Lumion karşılık gelen 3D haritaları OpenStreetMap veri tabanından aldığı 2D bilgilerle oluşturuyor.

MyLumion Fonksiyonu İle Çevrim İçi Paylaşım

360 derece panoramaların yanı sıra resimleri paylaşmak ve videoyu doğrudan YouTube’da yayınlamak mümkün.

İçerik Kütüphanesinde Yeni Objeler

Kütüphanede 771 yeni obje bulunuyor.

 

Detaylı bilgi için: www.fga.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın