Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programları Güz Dönemi Başvuruları Başladı

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programları (Tezli/Tezsiz) 2023-2024 Güz Dönemi için birinci başvuru dönemi 14 Temmuz 2023 tarihine dek devam edecek.

Y

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programları (Tezli/Tezsiz) 2023-2024 Güz Dönemi için başvuru dönemi 14 Temmuz 2023 tarihine dek devam edecek. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim Dalı (Tezli/Tezsiz) İngilizce Yüksek Lisans Programları, RITM-Restorasyon Müdahale Dönüşüm Modifikasyon; Tasarım ve Kültür; Çevre Teknolojileri olmak üzere üç alana ayrılmaktadır. Öğrenciler üç alandan birini seçerek araştırmalarını seçtikleri alanın ilgili konuları üzerine yoğunlaşıyor. Program hakkında detaylı bilgi, başvuru koşulları ve tarihlerine Tezli Yüksek Lisans Programı için burayı,  ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü sosyal medya hesapları https://linktr.ee/LisansustuYasar adresi üzerinden ziyaret edilebilir.

Etiketler

Bir yanıt yazın