Yaşama Dair Fotoğraf Sergisi

Gedik Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencileri "İç Mimaride Fotoğraf" dersi kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen online yıl sonu sergisi hazırladılar. Serginin bu yılki teması "Yaşama Dair".

Türkiye’de pandemi sürecinin başlaması ile uzaktan eğitim sürecine geçtiğimiz 2020 yılından itibaren düzenlemeye başlanan online fotoğraf sergisinde bu yıl; yasakların bitmesi ile birlikte normal hayata geri dönüşün izlerini görmek mümkün. Uzun zamandır iç mekânlarda kapalı kalmanın hissettirdiği insani duyguların çekilen fotoğraflara yansımasını sokaklarda ve doğada görebilmek; kişisel özgürlüklerimizin kısıtlandığı bir dönemden yeniden yaşama dönmenin coşkusunu göstermek amacıyla yola çıkılan sergide; gençler daha detaycı, gözlemci, anı yakalayabildikleri ve özgürlüğü hissettirmeye çalıştıkları fotoğraflar çekmişler. Yaşama dair pek çok farklı an ve “his”ten oluşan bu sergide mimariden, insana; doğadan nesnelere uzanan bir yelpazede çeşitliliğin olması, sınırlarımızı kaldırmanın simgesi.

Yürütücü: Dr. Öğr. Görevlisi Özge Gündem

Katılımcılar: Gedik Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, 2021-22 Bahar Yarı Yılı “İç Mimaride Fotoğraf” Dersi Öğrencileri:

Ahmet Ortakcı

Aleyna Gülmez

Ali Oktay Çıkar

Ayşe Nur Cansu

Ebra Kanıtoğlu

Ece Zor

Eda Şükran Kızıler

Eray Maden

Filiz Açıkgöz

Gamze Özünlü

Göksu Alapala

Hande Güngör

İlayda Öztürk

Kadir Kaan Sevinç

Kübra Arat

Mehmet Akif Sancak

Mehmet Berker Tunç

Mehtap Yarar

Özge Aykırı

Özlem Fener

Sinem Akpolat

Sümeyye Coşgun

Şuheda Demirtaş

Vildan Tanrıkol

Yiğithan Konak

Grafik Tasarım: Şuheda Demirtaş, Mehmet Berker Tunç

 

Etiketler

Bir yanıt yazın