Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yalıtım dergisi tarafından bu sene 9.'su düzenlenen "Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri" ile Çatı&Cephe dergisi tarafından ilki organize edilen "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri"nin töreni Yapı İstanbul Fuarı'nda gerçekleştirildi.

B2B Medya dergilerinden Yalıtım tarafından bu sene 9.’su düzenlenen “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri” ile Çatı&Cephe dergisi tarafından ilki organize edilen “Çatı&Cephe Malzemeleri Ödülleri”nin töreni 3 Mayıs Perşembe günü, Yapı İstanbul Fuarı’nda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Çiğdem Tunç’un yaptığı törende “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri” kapsamında Das Kauçuk, Mardav, Köster ve İzober; “Çatı&Cephe Malzemeleri Ödülleri” kapsamında ise Fibrobeton, HILTI, BTM ve Dörken Sistem firmalarına ödülleri takdim edildi.

Açılış konuşmasına, konukları, dünyaya ve çevreye duyarlı olmaya çağırarak başlayan Çiğdem Tunç, yalıtım ve çatı&cephe sektörlerinin enerji verimliliği konusundaki önemine vurgu yaptı. Bu çerçevede, dünya üzerindeki yaşam hakkı olan tüm canlılara güzel bir dünya bırakılması çağrısında bulunan Tunç, konuşmasının ardından B2B Medya Genel Müdürü İsmail Ceyhan’ı sahneye davet etti. İsmail Ceyhan, B2B Medya’nın genç ve dinamik bir yayın grubu olduğunun altını çizerek, B2B Medya bünyesinde Yalıtım ve Çatı&Cephe’nin yanı sıra Türkiye’nin ilk sürdürülebilir yapı teknolojileri dergisi olan Yeşil Bina, Su&Çevre, Tersane ve Boat Builder gibi dergilerin de bulunduğunu belirtti. Sektörel dergilerin pek cesaret edemediği ve göze alamadığı Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ve Çatı&Cephe Malzemeleri Ödülleri gibi ödül organizasyonlarının şeffaf, demokratik, spekülasyona ve manipülasyona yer vermeyen yöntemlerle sürdürüldüğünü vurgulayan Ceyhan, “Yalıtım ve çatı&cephe sektörlerini medeni ve kültürel açıdan seçkin bir topluluk olarak görüyoruz. Biz de dergi olarak elimizi taşın altına koyduk. Demokratik yöntemlerle sektör kendi iradesini kullanarak, kendi kararıyla ödül kazananları belirliyor. Dolayısıyla ödüller büyük bir saygınlığı da beraberinde getiriyor. Her sene hem adaylarda hem de okur oylarında artışlar görüyoruz. Bu da ödüllere olan ilginin yükseldiğini gösteriyor. Ayrıca aday firmaların da bu süreci ciddi olarak yönetmesi gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Seçici Kurul toplantılarının, bir ifade fırsatı yarattığını görmeleri gerekiyor. Bu sene sizden aldığımız güven ve sektörün önde gelen temsilcilerinin destekleriyle, diğer dergimiz olan Çatı ve Cephe’nin de benzer bir organizasyon yapmasını planladık ve Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nin startını verdik. Bunun için de ayrıca çok heyecanlıyız. Söz konusu organizasyonda yanımızda ÇATIDER gibi büyük bir müttefikimiz var. ÇATIDER yöneticilerine değerli işbirlikleri için sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri

Yılın Yatırımı: ONE FLEX Tesisleri / Das Kauçuk ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti.
Yılın Isı Yalıtımı Ürünü: Rockmanto Taşyünü Mantolama Sistemi / Mardav AŞ
Yılın Su Yalıtımı Ürünü: Köster KB PUR 560 / Köster Yapı Kimyasalları AŞ
Yılın Ses Yalıtımı Ürünü: İzober Taşyünü Prefabrik Boru / Beşler Tekstil San. ve Tic. AŞ
Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü: İzober Taşyünü Prefabrik Boru / Beşler Tekstil San. ve Tic. AŞ

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri

Yılın Cephe Malzemesi / Sistemi: Fibrobeton Multiform / Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. ve Tic. AŞ
Yılın Cephe Sistem Bileşeni: HILTI CFS-SP WB Yangın Dondurucu Derz Dolgu Spreyi / HILTI
Yılın Çatı Kaplama Malzemesi / Sistemi: BTM Shingle Dragon / BTM AŞ
Yılın Çatı Sistem Bileşeni: Delta Floraxx / Dörken Sistem AŞ

Etiketler

Bir yanıt yazın