Yabancı Mimarlık Ofisleri Hakkında Biraz Dedikoduya Ne Dersiniz?

Arch Leaks isimli site yabancı mimarlık ofisleri hakkında birinci ağızdan bilgi almayı sağlıyor. Sitenin sloganı: "Arch Leaks reveals the hidden beneath the studios".

Foster + Partners, Zaha Hadid Architects, David Chipperfield Architects, Herzog & de Meuron, Jean Nouvel gibi ofislere şimdiden yorumlar gelmeye başlamış.

www.archleaks.com/ adresinden yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

Benzer Deneyim

Herkesin çok iyi bildiği gibi benzer bir deneyimi www.mimarazzi.com/ ile yaşamıştık. Mimarazzi 10 Mart 2011’de “Mimarazzi.com Kılıç Hukuk Bürosu tarafından gönderilen tebligat sonrasında yayınını sansürlemek durumunda bırakılmıştır. Mimarazzi, temsil edilen söz konusu firmanın kaldırılması suretiyle, taraflı yayın yapılmasına taviz vermeyecektir ve yayın hayatını sonlandırma kararı almıştır,” şeklinde bir açıklamayla kapanmıştı.

Mimarazzi.com’un twitter hesabı üzerinden bugün yapılan açıklamayla iki site arasında bir ilgi olmadığı da belirtilmiştir.

Etiketler

1 Yorum

  • omer-yilmaz says:

    “Mimarazzi’yi hemen haber yapmayan Arkitera’nın bunu hemen haber yapmasına ne demeli?” diyenleri duyuyorum… Arkitera’nın yayın çizgisine ciddi müdahale ediyoruz, bilmiyorum dışarıdan da görünüyor mu. Bugün olsa Mimarazzi de haber yapılırdı bence.

Bir yanıt yazın