Viyana’nın Yeni Lüks Oteli

Avusturya'nın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Signa Holding, Viyana'nın merkezinde yer alacak olan 5 yıldızlı lüks otel planı için Hyatt Hotels & Resorts ile anlaşma imzaladı.

Otel, Laenderbank’ın eski genel merkezi olan tarihi binada yer alacak. 35’i suit olmak üzere 143 oda, restoran, bar ve konferans salonunun yanısıra 900 m2’lik spa alanını kapsayacak otelin 2013 yılında açılması planlanıyor. İşletmeci seçimi ve yönetim sözleşmesi görüşmelerinde Signa Holding’e Jones Lang LaSalle Hotels danışmanlık ediyor.

Jones Lang LaSalle Başkan Vekili Ursula Krieg “Park Hyatt lüks katmanda yer alan öncü otel markalarından biri olarak Viyena’daki otel piyasasının yeni aktörü olacak,” diyor ve ekliyor: “Viyana’nın stratejik bir pazar olması, binanın tarihi olması ve mülkiyetin otel kullanımına oldukça elverişli olması nedeniyle otel işletmecilerinden gördüğümüz ilgi oldukça güçlü ve küresel bir nitelik taşıyor. Uluslararası otel işletmecileri bunun yeni lüks standartlarda bir otel düzenlemesini gerçekleştirmek için ne kadar harika bir fırsat olduğunun farkına vardı.”

Etiketler

Bir yanıt yazın