VitrA’nın Banyo ve Karo Ürünleri, Cersaie 2011’de Sergilendi

VitrA, banyo, armatür ve karo koleksiyonlarındaki yepyeni ürünleri, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie 2011'de sektör profesyonellerine sundu.

VitrA fuara, banyo ve karo olmak üzere, toplam 470 m2‘lik 2 standla katıldı. Standlarda; markanın doğal kaynakları koruma sorumluluğuyla oluşturduğu Blue Life konseptindeki ürünlerin yanı sıra, 2012 karo koleksiyonu da sunularak, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

VitrA banyo ürünleri standında, tasarım konsepti altında sergilenen, ünlü tasarımcı Ross Lovegrove’un imzasını taşıyan Freedom koleksiyonu ve siyah rengiyle katılımcıları cezbeden MOD serisi, en çok ilgi çeken ürünler oldu. Banyoyu sade, zarif ve işlevsel çizgilere kavuşturan T4 serisinin oluşturduğu kombinler, konutlar için prestijli ve konforlu alanlar yaratırken, misafir banyoları gibi farklı beklentilere yalın karşılıklar sundu. Susuz, kartuşsuz, sıçratmayan tasarımıyla Watersmart susuz pisuvar ve Watersmart az su kullanımlı pisuvar, ekonomik, hijyenik ve çevre dostu özellikleriyle inovasyon konseptinin odak noktası oldu. %60’a varan su tasarrufu sağlayan, dünyanın ilk 2,5-4 lt klozeti, su tüketimini en aza indiren ürünlerden biri olarak ön plana çıktı. Farklı projeler için çözümler sunan S-Line banyo serisi ise otellere ve bedensel engellilere yönelik çözümleriyle dikkat çekti.

Banyo ürünleri standında yer alan Artema koleksiyonunda; estetik ve ergonomiyi buluşturan modern tasarımlı T4 serisi, yalın ve doğal görünümüyle banyolara sadelik ve zarafet kazandıran Pure Serisi, çıkış ucunda bulunan kendi kendini temizleyen silikon perlatörüyle her açıldığında aynı kusursuz akışı sunan Style X serisi ve yumuşatılmış köşeli hatları, ince ve uzun gövdesiyle estetik, yenilikçi ve çevreci özellikler sunan Q-Line serisi armatürler sergilendi.

Ünlü Rus tasarımcı Dima Loginoff’un VitrA için özel tasarladığı karo serileri büyük beğeni toplarken, 2012 karo koleksiyonuyla VitrA, duvarlar için 25×70 cm ölçüleriyle yepyeni bir boyut sundu. Duvarlarda farklı bir hava yaratan Adora ve Sepia serileri, natürel renkleri ve parlak yüzeyleriyle dikkat çekti. Seriler, farklı desen ve efektleriyle, standda dekoratif tasarımlar yaratılmasını sağladı.

VitrA karo standında, Urban Life serisinden Marmi, Intensity Ararat, Ultra; PorceleinUltima serisinden Mars, Resista, X-treme ve Arkitekt Collection serisi sunulurken; inovasyon duvarında yer alan Warm Touch ve Isotile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Dünyada bir ilk olan Warm Touch teknolojisiyle seramiğin hijyen ve dayanıklılığının sıcak kombinasyonu, Isotile teknolojisiyle ise uzun ömürlü dış yalıtım sisteminin şık ve dayanıklı seramik kaplama malzemesiyle birleşmesinin örnekleri gösterildi.

Etiketler

Bir yanıt yazın