VitrA Banyo Mobilyaları, FSC Sertifikası Aldı

VitrA, mobilya alanında FSC (Forest Stewartship Council / Orman Yönetimi Konseyi) sertifikasını almaya hak kazanan ilk ve tek Türk markası oldu.

VitrA, aldığı sertifikayla, banyo mobilyalarında kullanılan ahşap malzemenin, FSC tarafından belirlenen ormanlık alanlardan kesildiğini belgelerken; nakliyat ve dağıtım gibi işlemlerin sorumlu orman politikası kuralları çerçevesinde yürütüldüğünü de kanıtladı. Bundan böyle, VitrA markalı tüm üst segment banyo mobilyalarında ithal MDF kullanılacak ve ürünler FSC logosuyla satılacak. İkinci aşamada, tüm ürün gamı bu kategoriye dahil edilecek.

Merkezi Bonn’da bulunan FSC, orman yönetim sistemlerinin yaygınlaştırılmasını ve insanların, kötü orman politikalarının engellenmesi için çalışmasını ilke ediniyor. Dünyadaki tüm ormanların en uygun şekilde yönetilmesini ve bu uygulamaların uluslararası anlamda yaygınlaşmasını amaçlayan FSC, amacına ulaşmak için uluslararası standartları belirliyor. Standartlara uygunluk sertifikasını alan firmaların ürünleri, FSC logosunu taşıyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın