Vestel LED Aydınlatma, DIALux İşbirliği ile Aydınlatma Profesyonellerine Ulaşıyor

Vestel LED Aydınlatma, dünya çapında yüzbinlerce aydınlatma planlayıcısı ve tasarımcısı tarafından kullanılan DIALux programında ürünleriyle yer almaya başladı.

Kullanıcılar, Vestel’in hem kapalı hem de açık alan aydınlatmasına yönelik Vestel LED Aydınlatma armatürleri ve Vestel LED retrofit lambalarına, DIALux’un online, ücretsiz ve 10 farklı dilde erişime açık kataloğu aracılığıyla kolayca ulaşacak.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, DIALux ile başlatmış oldukları ortaklıktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları ifade etti:

“Dünya genelinde 500 binin üzerinde aydınlatma planlayıcısı ve tasarımcısı tarafından kullanılan DIALux, yerli üretim ve tasarım eseri ürünlerimizi global bir platformda aydınlatmanın profesyonelleri ile bir araya getirme fırsatını sunacak. Dünyadaki tüm aydınlatma tasarımcılarına yönelik uluslararası bir planlama platformunda yer almanın büyük önem taşıdığına inanıyoruz.”

DIAL GmbH Genel Müdürü Dieter Polle ise Vestel LED Aydınlatma ile yaptıkları işbirliğinin DIALux’un dünyadaki tüm aydınlatma tasarımcılarına yönelik bir uluslararası planlama platformu olarak konumunu güçlendireceğini belirtti.

Etiketler

Bir yanıt yazın