VELUX Gün Işığı Sohbetleri’nin Yeni Konuğu Sedat Dulkadiroğlu

VELUX tarafından düzenlenen Gün Işığı Sohbetleri’nin yeni konuğu Mimar Sedat Dulkadiroğlu oldu. VELUX Türkiye Pazarlama Sorumlusu Mimar Deniz Güvenli’nin moderatörlüğünü yaptığı sohbette VELUX Bringing Light to Life Architectural Awards'ta özel ödül kazanan Layered Transition / Katmanlı Geçiş projesi üzerine konuşuldu.

Mimaride doğal ışığın önemini keşfetmek amacıyla yola çıkılan etkinlik serisinde; projelerinde gün ışığı ile bilinçli ve nitelikli çalışmalar yapan tasarımcılar konuk ediliyor.

Söyleşi serisinin üçüncüsünde Sedat Dulkadiroğlu ile VELUX Bringing Light to Life Architectural Awards‘ta özel ödül kazanan Layered Transition / Katmanlı Geçiş projesi ile Koru Meydanı ve Otopark Projesi ve YT Evi üzerine sohbet edildi. Söyleşide, projelerindeki gün ışığı hassasiyeti ve bu hassasiyetin iç mekanda yarattığı konfor üzerinde önemle duruldu.

Sedat Dulkadiroğlu Hakkında

İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Lisans eğitimine İzmir’de başlayarak Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu.

Meslek hayatını kurucusu olduğu Sedat Dulkadiroğlu Mimarlık çatısı altında devam ediyor. Uluslararası ve ulusal yarışmalarda ödüller aldı. Ankara Ticaret Odası İnşaat Komite Üyeliği devam ediyor. Bununla birlikte kamu, kurum ve kuruluşlarına, şirketlere ve şahıslara mimari proje ve iç mekan tasarım projeleri hazırlamakta olup aynı zamanda müşavirlik ve uygulama hizmetleri veriyor. Kullanıcı isteklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek tasarım ve uygulamaları hayata geçirmeyi hedefleyen Dulkadiroğlu, bu etkenler doğrultusunda, tasarımda, her zaman en iyi sonuca ulaşmayı amaçlıyor. Tasarım üslubu, çağın gerektirdiği teknolojik imkanlar doğrultusunda yalınlık ve kullanışlılık üzerine kurulmuş. Tasarım ve uygulama anlayışını; konut, otel, rezidans, ofis, villa, alışveriş merkezi, kentsel tasarım, okul, ibadethane, fabrika ve iç mekan gibi farklı alanlara yayarak mesleğini devam ettiriyor.

Etiketler

Bir yanıt yazın