VELUX Build for Life Konferansı’na Ev Sahipliği Yapıyor

Dünyanın önde gelen çatı penceresi üreticilerinden VELUX, inşaat sektörü için daha sürdürülebilir stratejiler geliştirme hedefiyle 15-17 Kasım tarihleri arasında Build for Life Konferansı 2021'e ev sahipliği yapacak.

Build for Life, VELUX’un yapı tasarımı aracılığıyla insanlar ve gezegenimiz için daha iyi bir hayat yaratmaya yardımcı olmak için oluşturduğu yeni bir girişimdir. Build for Life vizyonunu hızlandırmak için VELUX, 15-17 Kasım tarihleri arasında Kopenhag’dan canlı olarak gerçekleştirilecek olan üç günlük Build for Life Konferansı 2021’e ev sahipliği yapacak ve dünyanın dört bir yanından 90’dan fazla konuşmacı inşaat sektörünün karşılaştığı bir dizi önemli sosyal ve çevresel sorunu ele alacak.

Build for Life Konferansı 2021; mimarları, iş verenleri, mühendisleri, kent planlamacılarını ve diğer endüstri profesyonellerini bir araya getirecek. Konferans; fikir önderleriyle bir dizi konuşma ve tartışma ortamı yaratan paneller yoluyla, dünya çapında daha sağlıklı ve daha sürdürülebilir yapı üretme stratejilerinin gelişimini hızlandıracak disiplinler arası bir diyalog başlatmayı umuyor.

Etkinlik sırasında VELUX; mimarları, mühendisleri ve profesyonel yapı üreticilerinin yapı tasarımı ve inşaatına yaklaşırken ortak bir dil kullanmaya teşvik edecek daha sağlıklı binalar tasarlamak için yeni bir çerçeve olan Build for Life Compass’ı tanıtacak. Build for Life Konferansı 2021’in “Compass” aşamasında konuşmacılar bina esnekliği, kalite, satın alınabilirlik ve binalarımızın çevreyi, yerel toplulukları ve insan sağlığı ve refahını nasıl etkilediğini ele alacaklar. Konferansın merkezinde yer alan yedi soru şu şekildedir:

  • Binalarımız değişime uyum sağlayacak kadar esnek mi?
  • Tasarım kalitesi önemli mi?
  • Binalar çevreyi yenilemeye yardımcı olabilir mi?
  • Binalar kişisel sağlığımızı ve refahımızı destekleyebilir mi?
  • Binalar toplulukları güçlendirmeye yardımcı olabilir mi?
  • Çağdaş bina tasarımı yerel ve kültürel bağlamları nasıl destekler?
  • Binalarımız, günlük yaşamı insanlar için ekonomik hale getirmeye yardımcı oluyor mu?

Build for Life Konferansı 2021, sağlıklı ve dayanıklı binalar oluşturmak için gün ışığının önemine profesyonel ilgi duyan araştırmacılar, mimarlar ve diğer kişiler için iki yılda bir düzenlenen 9. VELUX Gün Işığı Sempozyumu’na da ev sahipliği yapacak. Gün Işığı Sempozyumu, genellikle ayrı alanlarda ve profesyonel çevrelerde ele alınan disiplinleri birbirine bağlayarak bilimsel bilgi ve pratik uygulamaların paylaşımını teşvik eder.

VELUX Group’un Sürdürülebilir Binalar Direktörü Lone Feifer, Build for Life Konferansı ve şirketin yapılı çevre için daha sürdürülebilir bir gelecek vizyonu hakkında konuşuyor.

15-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Build for Life Konferansı 2021 ücretsiz ve herkese açık olacak. Konferansa katılmak için kayıtlar açıldı. Build for Life Konferansı’na katılmak için tıklayın.


VELUX Çatı Pencereleri hakkında detaylı bilgi için: velux.com.tr

Etiketler

Bir yanıt yazın