Vazo Kule’nin Home-Office’leri İçin Ön Talep Toplamaya Başladı

Dap Yapı’nın son projesi olan Vazo Kule’nin satışları hızla devam ederken, 99 adetlik home office bloğu için de ön talep toplanmaya başlandı.

Dap Yapı’nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule’de home Office bloğu için ön talep toplanmaya başlandı. 

2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje toplam 399 üniteden oluşuyor. Maltepe Dragos’ta yükselen projede şimdiden 289 rezidansın yüzde 65’inin satışı gerçekleşmiş durumda. Ofislerde ise ön satış oranının yüzde 45’i bulduğunu ifade eden Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İstanbul’da değerli olan iki alan var: Avrupa Yakasında Boğaz hattı ve Anadolu Yakasında Kartal-Maltepe hattı. Kartal, İstanbul’un giriş bölgesi olması nedeniyle yakın çevresiyle birlikte giderek gelişiyor. Sahil şeridinde yapılan düzenlemeler, bölgenin değerini artırıyor. Burada iş yaşamındaki tüm ihtiyaçları A’dan Z’ye karşılayacak olan ofis bloğunu hayata geçiriyoruz. Bölgenin prestiji paralelinde edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz” dedi.

Etiketler

Bir yanıt yazın