“Vaatlerin Değil Taleplerin Sesi” MAHALLEDEN Çıktı!

Sarıyer Mahalle Dernekleri ve Mahalle Kooperatifleri Birliği yerel seçimler öncesinde çıkardıkları MAHALLEDEN ile taleplerini sıralıyor.

Derbent, FSM (Armutlu), Kazım Karabekir, Ferahevler, Kocataş, Reşitpaşa, Pınar, Rumelihisarı, Emirgan ve PTT Evleri mahalleleri kentsel dönüşüme karşı yıllardır verdiği mücadeleyi büyütüyor. Yerel seçimler öncesinde çıkardıkları MAHALLEDEN ile yerleşimlerinin geleceğinde söz ve karar sahibi olmayı talep eden Sarıyerliler mücadelelerini tüm kentsel dönüşüm mağduru mahallelere duyurmayı hedefliyor.

Seçim sürecinde kendi gündemlerini belirleyecek olan Sarıyerliler vaatleri dinlemek yerine taleplerini kendi çıkardıkları MAHALLEDEN Gazetesi ile dile getiriyor. MAHALLEDEN’de yer alan dosyalar arasında “4706: Mahalleleri bekleyen büyük tehlike”, “Mahalleler neden dernek ve kooperatifler kurmalı?” ve “Türkiye’nin ilk meyve fidanlığı yok olmak üzere” gibi Sarıyer ve İstanbullular’ın yanısıra tüm Türkiye’yi ilgilendiren konular yer alıyor.

“Vaatlerin değil taleplerin sesi” MAHALLEDEN’i ücretsiz olarak Sarıyer Mahalle Dernekleri ve Mahalle Kooperatifleri’nden edinmek mümkün. Gazetenin pdf versiyonuna buradan ulaşabilir, twitter üzerinden ise @sMahalleden hesabından takip edebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın