Üst Geçit Projesi Belirlendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından; ADA AVM ile Hal arasında yapılacak üst geçit için Mimarlar Odası ile ortaklaşa yürütülen çalışmanın ardından proje belirlendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin önemli girişlerinden biri olan Erenler’de üst geçit yapıyor. Erenler ADA AVM ile Sebze-Meyve Hali arasında yapılacak olan üst geçit projesinin belirlenmesi için Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Mimarlar Odası ortak bir çalışrna yaptı. Çalışma kapsamında Sakarya Mimarlar Odası’na kayıtlı mimarlar tarafından toplam on adet proje geliştirilerek Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edildi. Hazırlanan 10 projeyi büyük bir titizlikle incelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Mimar Abdullah Büyük’ün hazırladığı üst geçit projesini hayata geçirme karan aldı.

Belediye sizin Sakarya hepimizin

Konuyla ilgili olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile üst geçit projesi geliştiren mimarlar bir araya geldi. Toplantıda, Sakaryalı mimarların bu çalışmaya gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkürlerini sunan Başkan Toçoğlu, “Erenler’de yapılacak üst geçit ile birlikte yaya trafiği düzenlenirken, trafik akışı da daha sağlıklı hale gelecek. Şehrimize kazandıracağımız üst geçit projesine göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bakın size şunu çok açık bir şekilde belirtmek isterim ki, belediye sizin, bu şehir hepimizin. Her zaman her konu hakkında bizimle görüşlerinizi paylaşabilir, önerilerinizi bize iletebilirsiniz” dedi.

Şehrimize karşı sorumluluğumuzu biliyoruz

Büyükşehir Belediyesi’nin Mimarlar Odası ile ortaklaşa bir çalışma yaparak, şehre yapılacak hizmetlerin ortak akılla belirlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden Mimarlar Odası Sakarya Temsilcisi Sami Kafadar ise, “Biz Sakaryalı mimarlar olarak şehrimize karşı sorumluyuz. Bu sorumluluk çerçevesinde üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Sakarya’mıza yapılacak hizmetler için STK’lar ile ortak ha reket etmesi bizi ayrıca mutlu etmiştir. Bu nedenle Sayın Başkanımız Zeki Topçoğlu’na ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Proje açıklandı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, üst geçit projesi tasarlayan 10 mimara ve gösterdiği ilgiden ötürü Sami Kafadar’a teşekkür plaketi verdi. Programın sonunda, kurul tarafından hayata geçirilmesine karar verilen üst geçit projesi açıklandı. Mimar Abdullah Büyük tarafından tasarlanan projeyi tanıtan Başkan Toçoğlu, Mimar Büyük’e teşekkür etti. Başkan Zeki Toçoğlu, Mimar Büyük’e de teşekkür plaketi vererek çalışmalarında basanlar diledi.

Etiketler

Bir yanıt yazın