Unigen “Her Adımda” Bir Kez Daha Kadın Tasarımcı ve Adaylarının Yanında

Unigen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel olarak, bugünün güçlü kadın tasarımcıları ile geleceğin kadın tasarımcı adaylarını 2. kez bir masa etrafında buluşturuyor.

6 Mart Cuma akşamı Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılması planlanan yemekte 10 kadın mimar/iç mimar/endüstri ürünleri tasarımcısı ile Türkiye’deki üniversitelerin mimarlık/iç mimarlık/endüstri ürünleri tasarımcısı bölümlerinden 10 kadın son sınıf öğrencisi bir araya gelecek. Türkiye’deki üniversitelerin mimarlık/iç mimarlık/endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinden birinde öğrenciyseniz aşağıdaki çağrıya kulak verin.

Bu Çağrı Öğrencilere

Bu tecrübe aktarımı fırsatını yakalayacak 10 öğrenciden birisi olmak için tek yapmanız gereken aşağıdaki konu başlıklarında düşüncelerinizi özetleyen min 1.000-maks 2.000 kelimeden oluşan bir yazı yazmak.

  • Mesleğiniz sizin için ne anlam ifade ediyor?
  • Mesleğinizin geleceğini nerede görüyorsunuz?
  • Kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz? Örn. Yarışmalara, atölyelere katılmak, seyahate çıkmak, dil öğrenmek, meslek dışı aktivitelerde yer almak…
  • Yakın ve uzun dönem planlarınızda neler var? Gelecekte kendinizi nerede görüyorsunuz?

Bu yazı ile birlikte özgeçmişinizi, dilerseniz portfolyonuzu 3 Mart Salı saat 00:00’a kadar bize pazarlama@arkitera.com email adresi üzerinden gönderebilirsiniz. 10 kişilik liste 4 Mart Çarşamba günü açıklanacaktır.

Etiketler

Bir yanıt yazın