Unicera Geri Sayıma Başladı

28 yıldır başarı çizgisini artırarak devam eden, sektör ekonomisinin önemli aktörü UNICERA tasarım, inovasyon ve fonksiyonelliği içerisinde barındıran ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturmak için geri sayıma başladı.

UNICERA, 28 yıldır ulusal ve uluslararası alanda artan ticaret gücü, tüketiciye sunduğu çözümleri, onlarca yeni serisi, lansman ürünleri ve her yıl yenilenen yüzü ile yolundan sapmadan büyüyor. Gelişen teknolojileri yakından takip eden ve sürekli yenilenen, ünlü tasarımcıların imzalarını taşıyan, hijyeni ve enerji tasarrufunu ön planda tutan ürün portföyü ile bu yılda başarısını katlayarak sürdürmeye devam ediyor.

Unicera bu yıl Türkiye dışında; Almanya, Amerika, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hindistan, İngiltere, İspanya, İtalya’dan 216 farklı markayı bünyesinde barındıran 357 firmayı, 11 salon 98.000 m2 kapalı sergileme alanında 70.000’nin üzerindeki nitelikli ziyaretçisi ile tek çatı altında buluşturacak.

Türkiye’nin ve dünyanın hemen hemen her yerinde yürütülen tanıtım çalışmaları ile hazırlıklara son hız devam eden fuar; yurtiçinde Trabzon, Rize, Kayseri, Konya gibi inşaat potansiyeli yüksek illerinde faliyet gösteren mimar, iç mimar, inşaat mühendisi ve proje firmaları gibi sektör profesyonellerinden oluşan alım heyetlerini katılımcılarla buluşturmaya hazır.

Kusursuz Bir İç Mekân Deneyimi

Bu yıl Unicera’da mutfak sektöründeki öncü firmaların katılımlarındaki artış ile mutfakların başrolü ankastre ürünlerin pratik, estetik ve teknolojik yapıları, profesyonel sektör temsilcilerine yeni pazara açılma ve ürün gamını genişletme fırsatı sunmasının yanı sıra, evini yenilemek isteyenler için ise kusursuz bir banyo ve mutfak deneyimini yakından yaşatmayı hedefliyor.

Profesyonel Sektöre Genç Bakış

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı’na bağlı ZİBEÇ (Zihinsel Bedensel Engelli Çocuklara Yardım Kolu) tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında; engelli çocukların toplum içerisinde kaynaşması ve sosyalleşmesi amacıyla, fuarın ilk günü engelli çocuk ve gençlerinin tasarlayıp uyguladıkları seramik duvar süslemeleri çalışmaları sergilenecek.

25 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da İstanbul Serbest Mimarlar Derneği iş birliği ile düzenlenecek, İSMD Başkanı Sayın Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı Mimarlık ve Kariyer etkinliğinde proje geliştirme ve bütçe kullanma, malzeme seçimi ve kullanımı, enerji tasarrufu ve sürdürebilirlik gibi önemli konularda öğrencilerin akademik yaşamlarının yanı sıra, kültürel, sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak konulara yer verilecek.

Fuar süresince, Türkiye’nin seramik konusunda verimli topraklarına sahip Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencilerinin seramik tasarım çalışmalarının yer alacağı bir sergi düzenlenecek. Toplam 30 öğrencinin 45 tasarımının yer alacağı sergide uzun yıllar boyunca tarihe damgasını vuran seramik çalışmaları günümüz gençlerinin yorumlamasıyla can bulacak.

Türk seramik sektörünün araştırma, teknoloji ve inovasyon ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayan Seramik Araştırma Merkezi (SAM), fuarda yürütülen projeler, test-analiz hizmetleri ve eğitim faaliyetleri hakkında Unicera’da bilgilendirme yapacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın