UMÖB 16.5’ta Atölye Yürütücülüğü İçin Açık Çağrı

35.'si 28 Ocak - 4 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması 16.5 Ankara etkinliği kapsamında, atölye yürütücüsü olmak isteyen gönüllüler aranıyor.

35. Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması olan UMÖB 16.5 – Ankara ekibi Gazi Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Ted Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi öğrencileri ortaklığında, 28 Ocak – 4 Şubat 2017 tarihlerinde Ankara’da yapılacak buluşma haftası kapsamında ve ”GÜM” teması doğrultusunda “Kent Hakkı”, “Kent Belleği”, “Kent İmajı ve Manipülasyonları”, “Kent Suçları”, “Clark Kent” gibi temalarda, Ankara kenti bağlamında, aktivizm temelli deneysel çalışmalara yer vermek istiyor ve bu doğrultuda atölye önerilerini sunmak üzere atölye yürütücüsü olmak isteyen herkese çağrıda bulunuyor.

Duyuru metni:

Kendine güvenen, presentabl olması şart olmayan, grup çalışmasına ve sıkı geyiklere yatkın, katılımcılarımızı fazla çalıştırıp çok yormayacak, Ankara ayazına dayanıklı, hiyerarşinin düşmanı, kollektivizmin dostu, sevgi dolu insanlara sesleniyoruz! Her ne kadar Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması desek de mümkün olduğu kadar disiplinlerötesi bir buluşma özlemi içindeyiz. Temamız ile ilgilenen, bu birliktelik için heyecan duyan herkesi aramızda olmaları için davet ediyoruz.

“Kent Hakkı”, “Kent Belleği”, “Kent İmajı ve Manipülasyonları”, “Kent Suçları”, “Clark Kent” gibi temalarda, Ankara kenti bağlamında, eleştirel temelli, kentte bir iz bırakmak amaçlı, deneysel çalışmalara yer vermek istiyoruz. Yalnızca şikayet eden tarafta olmaktan sıkılıp da elini taşın altına koymak isteyen herkese kapımız, formumuz ve posta kutumuz ardına kadar açık.

Başvuru sürecinin bitimini takiben ekibimiz her başvuru sahibi/sahipleriyle özel olarak iletişime geçecek, ihtiyaç görülmesi halinde işleyişte bir takım revizyonlara gidilmesi istenebilecektir.

Bireysel veya ekip halinde başvuru yapabilirsiniz.

Başvurular 4 Aralık 2016 saat 23.59 itibariyle sonlanacaktır.


İlgilenen kişiler umobonaltibucuk@gmail.com adresinden iletişime geçebilirler. 

Etiketler

Bir yanıt yazın