Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ın Yeni Sayısı Çıktı!

2005'ten bu yana yayınlanan RAF Ürün Dergisi'nin 51. sayısı olan Temmuz sayısı, yeni ürün tanıtımları ve proje sayfasıyla dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nde bu ay DB Architects tarafından tasarlanan Istanbloom tanıtılıyor. Bu sayıda, Istanbloom Projesi’nde yer almış ürün ve firmaların dışında yeni ürün tanıtımları da dikkat çekiyor.

Ayşe Birsel’in Tasarımı Bu Ay Kapakta Yerini Aldı

Ayşe Birsel, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü mezunu, dünya çapında bir çok ödüle sahip bir ürün tasarımcısı olarak öne çıkıyor. Merkezi New York’ta olan, Dakar ve İstanbul’da ofisleri bulunan eşi Bibi Seck ile birlikte kurduğu ve yürüttüğü Birsel Plus Seck isimli şirketi üzerinden çalışmalarına devam ediyor. Bu ay konuk olduğu RAF’ın kapak tasarımında da “Sevdiğin Yaşamı Tasarla” mottosuna ait bir çizimi yer alıyor.

DB Architects’in Tasarımı “Istanbloom” Proje Bölümü’nde Tanıtıldı

Istanbloom; Zincirlikuyu’da Büyükdere Caddesi’ne kavuşan Kore Şehitleri üzerindeki arsa üzerinde inşa edilmesi planlanan 79.571 m2 inşaat alanlı kule, Karadeniz’den Marmara’ya, tarihi yarımadadan Üsküdar’a dek geniş bir Boğaz panoramasına açılıyor. Konut, ofis ve bunlara ait sosyal ve ticari alanların yer aldığı bir yapı olmasıyla geniş bir programa sahip.


RAF Ürün Dergisi’nde Gelecek Proje Dosyası

Mall of İstanbul, yatırımcısı Torunlar GYO olan, Ömerler Mimarlık tarafından tasarlanan rezidans, ofis, hotel ve alışveriş merkezi projesidir. Alışveriş merkezinin yanı sıra bünyesinde; temalı eğlence parkı, snowpark, 18 salonlu sinema, temalı müze, dünya ve Türkiye’nin yöresel mutfaklarını bir araya getiren Gourmet Center, botanik park gibi farklı birçok özelliği barındırıyor. Ayrıca, restoran ve kafelerin yer alacağı açık caddede iç sirkülasyon için kullanılan nostaljik ‘hatlı tramvay’ projenin öne çıkan özellikleri arasında dikkat çekiyor.

RAF Ürün Dergisi’nin içeriğine www.raf.com.tr adresinden ulaşabilir, RAF 51 Temmuz Sayısı’ndaki yeni malzemeleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler

Bir yanıt yazın