Türkiye’nin Ürün Dergisi RAF’ın Eylül 2019 Sayısı Yayımlandı

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayımlanan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

RAF Ürün Dergisi, her sayısında olduğu gibi Eylül ayında da birçok yeni ürün ve sistemi okurlarına tanıtıyor. www.raf.com.tr adresi üzerinden de incelenebilen ürünler hakkında detaylı bilgi almak isteyen okurlar, tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgileri ile firmalara ulaşabiliyor.

81. RAF Ürün Dergisi’nin Kapağı Kolektif Mimarlar’dan
Kuruluşundan itibaren ağırlıklı olarak yarışma pratiği üzerinde yoğunlaşan Kolektif Mimarlar ekibi, katıldıkları ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında birçok ödül kazandı.

Troya Müzesi, RAF Ürün Dergisi’nin Eylül Sayısında

Ömer Selçuk Baz ve Yalın Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Troya Müzesi, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan ve dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Troya’da, on hektarlık bir alan üzerinde yer alıyor. TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2011 yılında açmış olduğu “Troya Müzesi Ulusal Mimari Yarışması”nda birincilik ödülü kazanan tasarımda, koruma ve restorasyon laboratuvarlarının yanı sıra 2000 m²’lik bir depo alanı, geçici ve kalıcı sergi alanları, aktivite alanları, kafe, restoranlar ve satış alanları bulunuyor.

İç Mekan Dosyası’nda İstanbul Havalimanı, Türk Hava Yolları Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları İnceleniyor

Yeni İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları için Softroom tarafından tasarlanan, Avcı Architects’in de çözüm ortağı olduğu The Flow Wall (Akış Duvarı) projesi, Türk Hava Yolları’nın havalimanı ortamında “akış”a odaklanan yeni marka felsefesini temsil eden fiziksel uzamlar yaratıyor. Bir kilometreyi aşan uzunluğuyla dünyadaki en uzun parametrik iç mekan yapılarından biri olan bu proje, bir dizi lounge alanını bir araya getiriyor ve mekanda dil ve kültür sınırlarını aşan içgüdüsel bir rota oluşturuyor.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”

Kasım ayında yayınlanacak olan sayımızın kapağını Salih Küçüktuna tasarlıyor. Bir sonraki proje dosyalarında ise Kerem Piker Mimarlık tarafından tasarlanan “Kemerlife XXIII Konut Projesi” ile bir Slash Architects projesi olan “Çapa Dental Showroom” yer alacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın