Türkiye’nin İlk Ürün Dergisi “RAF”ın Mayıs Sayısı Yayınlandı!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından yayınlanan ve 9.000 abonesine ücretsiz olarak dağıtılan Türkiye’nin ilk ürün dergisi RAF, yayın hayatına başladığı günlerden itibaren çizgisini bozmadan mimarları ve uygulayıcıları en yeni ürünlerle buluşturuyor.

Mayıs ayında 38. sayısı yayınlanan RAF Ürün Dergisi’nin kapağı, mimarlık eğitimi almış profesyonel fotoğraf sanatçısı Cemal Emden tarafından tasarlandı. Cemal Emden çalışmalarını mimari, iç mekan, peyzaj ve mobilya alanlarında sürdürüyor.

RAF Ürün Dergisi Mayıs sayısı ürün tanıtım sayfalarında birçok yeni ürün ve sistem tanıtılıyor. Toplam 107 farklı ürünün ele alındığı ürün tanıtım sayfalarındaki güncel iletişim bilgilerinden firmalara ulaşarak detaylı bilgi almak mümkün. Aynı zamanda www.raf.com.tr adresindeki detaylı bilgi formları aracılığıyla firmalara doğrudan e-mail yoluyla ulaşılabiliyor.

Galatasaray Spor Kulübü’nün Projesi “Türk Telekom Arena” RAF Ürün Dergisi’nde
Her sayısında Türkiye’de üretilen nitelikli bir projeye yer veren RAF Ürün Dergisi proje bölümünde bu ay, ‘asp’ Architekten Stuttgart’ın imzasını taşıyan Türk Telekom Arena ele alınıyor. RAF Ürün Dergisi’nde çıkış aşamasından nokta detaylarına kadar 15 sayfalık bir dosyayla tanıtılan Türk Telekom Arena, en az 52.000 kişilik kapasitede bir stadyum. 2.400 araçlık bir otopark, süitler, VIP Lounge’lar, Member’s Club, müze, Fan Shop, restoran ve Food-court gibi birimler barındıran stadyum, aynı zamanda açılır-kapanır bir çatının altyapısına sahip.

RAF Ürün Dergisi’nde “Gelecek Sayının Kapak Tasarımcısı” ve “Gelecek Proje Dosyası”
Raf Ürün Dergisi’nin her sayısında bir sonraki sayının kapak tasarımcısı ve proje dosyası hakkında da bilgi veriliyor. Temmuz sayısının kapak tasarımcısı yine bir mimari fotoğrafçı olan Aras Kazmaoğlu, proje kısmında ise Emre Arolat Architects tarafından tasarlanan Tekfen Kağıthane OfisPark incelenecek.

Abonelik Güncelleme Formunu Doldurmayı Unutmayın!
Mayıs sayısı ile dağıtılan Abonelik Güncelleme Formu, dergi abonelerini RAF Ürün Dergisi ile ilgili yeniliklerden haberdar etmek ve abonelik bilgilerini güncellemek amacıyla hazırlandı. Form doldurulduktan sonra posta ya da faks yoluyla gönderebiliyor, e-posta ile göndermek isteyen aboneler ise formda talep edilen bilgileri raf@arkitera.com adresine gönderebilirler.

Etiketler

Bir yanıt yazın