TurkishGlass, World of Façades Konferansı’nda Yer Aldı

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçılar Birliği tarafından Türk cam sektörünün ürün, hizmet ve faaliyetlerini dünyaya tanıtmak amacıyla 2018 yılında yaratılan “TurkishGlass” markası, bu yıl Ekim ayında 70’ncisi düzenlenen World of Façades Konferansı’nda yer aldı.

2 Ekim 2019 tarihinde Londra’da gerçekleşen 70’nci World of Façades Konferansı’nda yer alan TurkishGlass, Türk cam sektörünün tüm dünyadaki prestijli projelere verdikleri hizmeti 800’ün üzerinde mimar, cephe danışmanı, yatırımcı ve cephe uygulamacasına tanıttı. Ticaret Bakanlığı Londra Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Murat Özsoy ve Müşavir Yardımcısı Enes Tekcan da TurkishGlass standını ziyaret ederek detaylı bilgi aldı. Konferansa verdiği destek nedeniyle TurkishGlass markasına teşekkür plaketi sunuldu.

TurkishGlass geçtiğimiz yıl Dubai’de gerçekleşen Tasarım Haftası’nda Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirilen “housEmotion” sergisine sponsor olmuştu. Sergi kapsamında düzenlenen açılış davetine Dubai Başkonsolosu İlker Kılıç’ın yanı sıra Dubai’nin önde gelen gayrimenkul yatırım ve inşaat firmaları, mimarlar ve cam işleyicileri katılmıştı. Yine Dubai’de bu yıl 19 Mart’ta gerçekleştirilen World of Façades Konferansı’na katılan TurkishGlass fuar süresince 500’e yakın mimar, cephe danışmanı, yatırımcı ve alüminyum cephe uygulamacısına Türk cam sektörünün hayatı kolaylaştıran ve çevreye değer katan ürünlerini tanıttı.

Etiketler

Bir yanıt yazın