Turgut Cansever Ödülleri’nin Dördüncüsü Düzenleniyor

Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin bu yıl dördüncüsü düzenleniyor.

Mimarlık ve yapı sektöründeki faaliyetlerin tanıtılmasını, ödüllendirilmesini ve güzel sanatların teşvik edilmesini amaçlayan Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin 4’üncüsünün hazırlıkları başladı. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin 2018 Şubat ayında verilecek proje dalı ödüllerinin teknik hazırlıklarının ve ödül etkinliğinin koordinasyonunun Mimarlar Odası danışmanlığında yapılması amacıyla protokol imzalandı.

Türkiye’de ilk kez Kepez Belediyesi’nin ulusal anlamda mimarlık ödülleri verdiğine dikkat çeken Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Mimarlık ödülleri vermemiz, belediyenin şehirciliğe ve kentsel tasarıma vermiş olduğu önemi gösterir. Bu ödül aynı zamanda belediye ve mimarlar arasındaki şehir planlamasında modern bir estetiğin şehirlerimizi kapsaması adına da önemli.” dedi.

MO Antalya Şube Başkanı Özge Köksal’da şunları söyledi:

Türkiye ölçeğinde, bir belediyemizin mimarlık ödülleri vermesi bir ilktir. Bunun 4’üncüsünü düzenlemek de önemli. Devamlılığı konusunda ip uçları veriyor. Bu anlamda Turgut Cansever Mimarlık Ödülleri, belediye ve mimarlar odası arasında uzun yıllara dayanan iş birliğinin önemli kavşak noktalarından birisidir.

MO Antalya Şubesi, 4. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin ilanını önümüzdeki günlerde yapacak.

Etiketler

Bir yanıt yazın