TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin yeni Genel Müdürü Makbule Yönel Maya oldu

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de, Genel Müdürlük görevini Makbule Yönel Maya devraldı.

5 Mart 2013 tarihinde yeni görevine başlayan Makbule Yönel Maya, güçlü ve profesyonel kadrosuyla 10 yılı aşkın süredir yaygın hizmet ağı ile Tüm Türkiye’ye global standartlarda çok yönlü hizmet sunan TSKB Gayrimenkul Değerleme’ye liderlik edecek.

Değerleme, danışmanlık, proje geliştirme ve fizibilite gibi konularda uluslararası standartlarda (IVSC) bağımsız ve tarafsız hizmet veren TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan açıklamada, TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Makbule Yönel Maya’nın, 04 Mart 2013 itibariyle Kurumun Genel Müdürlük görevine atandığı bilgisi verildi.

“Makbule Yönel Maya” Hakkında

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 2003 yılında mezun olan Makbule Yönel Maya, SPK ve RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) lisanslı değerleme uzmanıdır.

Çalışma hayatına 2003 yılında başlayan Maya, gayrimenkul ve şehir planlamaya yönelik çeşitli pozisyonlarda görev almış, 2005 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş bünyesine katılarak ‘Değerleme Uzmanı’ olarak çalışmaya başlamıştır. 2007 yılında Yönetici Yardımcılığı pozisyonuna getirilen Maya, 2008 yılında Yönetici, 2010 yılında Müdür ve 2012 yılı başında Kurumsal Değerleme Departmanı ile Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna atanmıştır.

Değerleme ve danışmanlık alanlarında yaklaşık 10 yıllık tecrübesi bulunan Maya, çalışma hayatı boyunca; arsa-arazi, konut, iş merkezi, turistik tesisler, fabrika ve diğer üretim tesisleri, alışveriş merkezleri, depolama alanları, limanlar vb. gibi çeşitli gayrimenkul türlerinin analizi ve ekspertiz raporlarını hazırlanması, konut, AVM, otel, ofis ve hastane gibi gayrimenkul yatırım projelerinin değerleme ve fizibilite çalışmaları ile en etkin ve verimli kullanım analizleri; konut projelerinin pazarlanması için yapılan ön araştırma, fizibilite çalışmaları gibi gayrimenkule ve gayrimenkul geliştirmeye yönelik çok çeşitli konularda çalışmalar yürütmüştür. Makbule Yönel Maya, 2013 yılı Mart ayı itibari ile TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdür’ü olarak atanmıştır.

Etiketler

Bir yanıt yazın