TOKİ 29 Yaşında

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, “Hizmetlerin vatandaşlarımızın beklenti ve talepleri doğrultusunda olması en önemli hedefimizdir” dedi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kuruluşunun 29. yılını kutluyor. TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, çalışmaları yaparken başta vatandaşların ve kamu kurumlarının memnuniyetini ön planda tutmaya çalıştıklarını bildirdi. Karabel, “Kendimizi sürekli geliştirerek, hızlı organize olmayı, planlı ve sonuca gitme endeksli çalışmayı kendimize şiar edindik.” dedi.

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İdarenin kuruluşunun 29. yılı nedeniyle yayınladığı mesajında; yapılan hizmetlerin vatandaşların beklenti ve talepleri doğrultusunda gerçekleşmesinin en önemli hedefleri olduğunu vurguladı.

570 Bin Konut İnşa Edildi

TOKİ çalışanlarına yayınladığı mesajında İdarenin, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken hizmetleriyle ve çalışanların özverili çabalarıyla ayrıcalıklı bir kurum olma özelliğini de devam ettirdiğine dikkat çeken Ahmet Haluk Karabel, “Yurt içi ve yurt dışında son on yıl içerisinde yaklaşık 4 bin 848’i yapım ihalesi olmak üzere toplamda 6 bin 389 ihalenin sonuçlanmasında, 570 bin konut rakamına ulaşılmasında, yüzlerce okul, yurt, hastane, sağlık ocağı, ticaret merkezi ve ibadethane gibi binlerce projenin gerçekleşmesinde her birimizin emeği ve çabası büyüktür.” dedi.

Bu çalışmaları yaparken başta vatandaşların, kamu kurumlarının ve TOKİ çalışanlarının memnuniyetini ön planda tutmaya gayret ettiklerine dikkat çeken Karabel, “Kendimizi sürekli geliştirerek, hızlı organize olmayı, planlı ve sonuca gitme endeksli çalışmayı kendimize şiar edinerek bugünlere birlikte geldik.” ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların Beklentisi En Önemli Hedef

TOKİ çalışanlarına; “Biliyorum ki, hepimizin ortak amacı, işimizi mesleki bilinç ve mevzuatlar çerçevesinde üstün bir vatanperverlik ve sorumluluk anlayışı içinde yerine getirmek olmuştur.” diye seslenen Karabel, mesajını şöyle sürdürdü; “Bu çerçevede yaptığımız hizmetlerin, vatandaşlarımızın beklenti ve talepleri doğrultusunda olması en önemli hedefimiz olmuştur. Bundan böyle de hizmetlerimizde daha uygun ve çözümlü projelerin arayışı içinde olmaya, daha iyisini yapmaya ve bu konuda çaba göstermeye devam edeceğiz. TOKİ, çalışanları ile birlikte gelişecek, büyüyecek ve ülkemize daha çok hizmetler verecektir. Bu inançla TOKİ ailesi olarak sevinçte ve tasada birlikte olup, devletimizin ve gelecek nesillerin bizlere emanet ettiği bu kurumu layıkıyla temsil edip, daha nice yıllara başarılı bir şekilde taşımak dileğiyle hepinize başlar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Etiketler

Bir yanıt yazın